Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Sibel Karabulut İtiraf Geldi! Her Şeyi İtiraf Etti! Sibel Karabulut Cüneyt Ak

ATV’nin yıldız yapımlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mide bulandıran olay ekrana geldi. Müge Anlı Sibel Karabulut olayında sır perdesi aralandı. 30 yaşındaki Sibel Karabulut, 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığını itiraf etti. Stüdyonun buz kestiği olayın detaylarının ardından Sibel’in babasını kalp krizi geçirdiği açıklandı. İşte Müge Anlı Sibel Karabulut olayı çarpıcı detaylar..

ATV'nin yıldız yapımlarından Müge

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı yeni bir olayla Türkiye gündeminde yerleşti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olayın detaylarını Müge Anlı açıkladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de Sibel Karabulut olayı masaya yatırıldı. 30 yaşındaki kadının 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı iddia edilmişti. Sibel Hanım’ı stüdyoya göndermek istemeyen Cüneyt Bey’in, “Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil.” sözleri Müge Anlı’yı sinirlendirmişti. Sibel Karabulut her şeyi itiraf etti. Sibel Karabulut’un babasının ise kalp krizi geçirdiği bilgisi paylaşıldı. Cüneyt Ak’ın, “Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil” sözlerinin ardından deliye dönen Müge Anlı’da flaş detay geldi. Sibel Karabulut’un her şeyi itiraf etmesinin ardından babasının kalp krizi geçirdiği söylendi. İşte Müge Anlı Sibel Karabulut olayı merak edilen detaylar..

MÜGE ANLI SİBEL KARABULUT OLAYI

Olay İstanbul’un Esenler ilçesinde yaşandı. 26 Ekim Perşembe günü kayıplara karışan 3 çocuk annesi Sibel Karabulut aranmaya başladı. Sibel’in gözü yaşlı annesi 30 yaşındaki kızının bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. 6 ay önce Cüneyt Ak isimli adam tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen Sibel Karabalut’un uygunsuz görüntülerinin çekildiği ve kayıtların eşi Abbas Bey’e gönderildiği iddia edildi. Kocası tarafından darp edilen Sibel Karabulut’un Cüneyt Ak’ın yanında olduğu tespit edildi. Fakat acılı kadın kendi isteğiyle onun yanında olduğunu söyleyince milyonlar şaştı kaldı. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde son dakika gelişmesi yaşandı ve Sibel’in sesi duyuldu.

SİBEL KARABULUT CÜNEYT AK SON DAKİKA

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Türkiye gündemine yerleşen Sibel Karabulut olayında genç kadının emniyete gittiğini belirtti ve verdiği ifadede tecavüzü itiraf ettiğini söyledi. Başına gelen acı olayla sarsılan 3 çocuk annesi Sibel Karabulut’un emniyetteki ifadesine göre görüntüleri silmek için Cüneyt’in yanına gitti. Sibel Karabulut ifadesinde, “Eşim, akrabam! Nasıl evime döneyim? Ben hiçbir şekilde onların yanında barınamam. Daha önce sığınma evine gittim, orada barınamadım” dedi. Sibel Karabulut’un annesi Müge Anlı’nın açıklamasının ardından gözyaşlarına boğuldu. Sibel’in annesi, “Babası dün kalp krizi geçirdi. Babası yıkıldı. Ben burada yıkıldım. Daha fazla bataklığa batma Sibel” dedi. Müge Anlı durumun göründüğünden çok daha vahim olduğunu sözlerine ekledi. Sibel, “Cüneyt Ak, Avcılar’da bulunan bir otele beni çağırdı. Burada rızam dışında bir birlikteliğimiz oldu. Otel odasından ayrıldıktan sonra odada kamera olduğunu ve her şeyi çektiğini ifade etti. Aynı görüntüleri aileme ve kocama da göndereceğini söyledi. Bu yüzden çok korktuğum için onunla tekrar buluştum. Bu videoyu kocana atarım. ‘Sen benim karımsın, bana aşkım diyeceksin. Yoksa seni ailene rezil ederim diyerek bana şantajda bulundu. Ben bu mesajlaşmanın ekran görüntülerini de emniyet güçleri ile paylaştım” dedi. Cüneyt’in evli ve 5 çocuğu olduğunu söyleyen Müge Anlı, “Sibel kuma gitmiş” dedi.