Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Yusuf Kavuk Bulundu Mu? Aşçı Yusuf Kavuk Derya Kim? Yusuf Kavuk Derya Altun

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Yusuf Kavuk olayı detayları geldi. Genç aşçıya ne olduğunu merak eden izleyiciler Yusuf Kavuk nerede, öldü mü sordu. Alaçatı’da aşçılık yapan Yusuf Kavuk, Bursa’dan kayboldu. Peki, Müge Anlı Yusuf Kavuk ne oldu? Yusuf Kavuk Derya kim? İşte detaylar..

Müge Anlı ile Tatlı

ATV’de yayınlanan Müge  İle Tatlı Sert yayınlarında Yusuf Kavuk olayı ele alındı. 8 Kasım Çarşamba günü Müge Anlı’nın gelişmeleri duyurduğu Yusuf Kavuk’a ne oldu merak konusu oldu. Müge Anlı izleyicileri yeni bölüm öncesi Yusuf Kavuk Derya Altun araştırmasına başladı. Genç aşçı Yusuf Kavuk’a ne olduğunu sorgulayan milyonlarca izleyici Müge Anlı Yusuf Kavuk, Yusuf Kavuk son dakika, Yusuf Kavuk instagram sorgusuna başladı. Derya Altun Makedonya bilgilerinin iç yüzü merak edildi. Peki, Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı ne? Yusuf Kavuk öldü mü? Yusuf Kavuk Derya kim? İşte yanıtı..

MÜGE ANLI YUSUF KAVUK OLAYI

Müge Anlı Yusuf Kavuk nerede merak konusu oldu. İzmir Alaçatı’da bir otelde aşçılık yaparken Derya Altun ve kardeşleriyle arkadaşlığı başlayan Yusuf Kavuk ortadan kayboldu. Evli olduğu söylenen Derya Altun ile Yusuf Kavuk’un ne gibi bir ilişkisi var merak edildi. Yusuf Kavuk kaybında yeni bölümde, “Bana tehdit ediliyorum dedi” açıklaması geldi. Yusuf Kavuk kaybı üzerine stüdyoya gelen ailenin endişesi ise Yusuf Kavuk’un bir cinayete kurban gitmiş olma ihtimali oldu. Yusuf Kavuk’u son gören kişi eski patronu Arsen Bey oldu. Yusuf’un eski patronu, kendisini aradığını söyleyerek, “Dükkanda mısın abi geleceğim dedi. Geldi birlikte oturduk yemek yedik. Sonrasında bir şeyler içmek için arkadaşımızın mekanına gittik sonra o gitti onu son kez o gün gördüm. Telaşlı değil sakin bir hali vardı” dedi. Derya Altun, Yusuf ile arkadaş olduklarını, kendisine abla dediğini, ailesinin de Yusuf’u tanıdığını, Yusuf’un eşinin kuzeniyle birlikte olduğunu ve ayrıldıklarını söyledi. Annesinin Yusuf’a oğlum dediğini iddia etti.

YUSUF KAVUK BULUNDU MU?

Müge Anlı Yusuf Kavuk henüz bulunamadı. Yusuf’un kendisini Makedonya tatilinden döndükten sonra aradığını söyleyen eski patronu Arsen Bey, “Kendisini askeri personel olarak tanıtan bir kişinin kendisini tehdit ettiğini söyledi” dedi. Daha önce gelen ihbar telefonlarında da askeri personel ifadesinin kullanılması dikkat çekti. Müge Anlı’dan evlatlarının bulunmasını isteyen aile yeni detayları öğrenmeye başladı. Yusuf Kavuk’un özel ilişkilerinden sohbet boyunca hiç bahsetmediğini söyleyen Arsen Bey, “Yusuf’un kız arkadaşlarını da pek tanımazdım” dedi. Müge Anlı, Yusuf’u beklediği iddia edilen Harun Bey’in 500-600 güzellik merkezi olduğunu söyledi. “İşi başından aşkın olan bir kişi” diyen Müge Anlı ardından canlı yayına söz konusu Harun Ateş bağlandı. Yusuf’un kaybolduğu dönemde Harun Ateş’in yanında çalışan başka bir çalışanın da kaybolduğu iddia edildi. Harun Ateş bu iddiaları yalanlandı. Yusuf Kavuk’la olduğu söylenen Derya canlı yayına bağlandı.