Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Yusuf Kavuk SON DAKİKA: Yusuf Kavuk İtiraf! Yusuf Kavuk Bulundu Mu? Yusuf Kavuk Öldürüldü Mü?

Aylardır kayıp olan genç aşçı Yusuf Kavuk son dakika gelişmesi geldi. 5 Ocak Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümde flaş itiraf geldi. Bursa’dan ortadan kaybolan Yusuf Kavuk bulundu mu merak edildi. Peki, Yusuf Kavuk öldürüldü mü? İşte son dakika gelişmesi..

Aylardır kayıp olan genç

3 Temmuz günü Bursa’da kaybolan Yusuf Kavuk akıbeti merak konusu oldu. Milyonlarca seyircinin takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm flaş gelişme geldi. Bir çocuk babası genç aşçıyı en son gören kişinin Harun olduğu ortaya çıktı. Yusuf Kavuk’un kız arkadaşı olduğu söylenen Derya ise aile tarafından şüpheli olarak görüldü. Tüm oklar bu ikiliyi gösterdi. ATV canlı yayınlanan Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı flaş detay geldi. ATV ekranında her gün canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde Yusuf ile bağlantılı kişiler gözaltına alındı. Yusuf Kavuk itiraf geldi. Peki, Yusuf Kavuk öldürüldü mü? İşte yanıtı

MÜGE ANLI YUSUF KAVUK SON DAKİKA

Müge Anlı Yusuf Kavuk son dakika gelişmesi merak konusu oldu. Temmuz ayında Bursa’da ortadan kaybolan genç aşçı Yusuf Kavuk olayı mercek altına alındı. Aylardır kayıp olan Yusuf Kavuk ailesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın kapısını çaldı. İncelemeler başladı ve Yusuf Kavuk’un İzmir Alaçatı’da otelde aşçılık yapan Derya Altun ve kardeşleriyle arkadaşlık kurduğu ortaya çıktı. Bir çocuk babası 33 yaşındaki Yusuf Kavuk ile Derya Altun sevgili olduğu iddia edildi. Bursa’da kaybolan Yusuf Kavuk henüz bulunamadı. ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümünde işlenmeye devam eden Yusuf Kavuk olayı cinayet mi yoksa kayıp mı araştırılmaya devam etti. Müge Anlı 5 Ocak Cuma yayınında Yusuf Kavuk’un ağabeyinin de katıldığı bölümde son dakika gelişmesi yaşandı. Yusuf’un kız arkadaşı olduğu söylenen Derya, Derya’nın annesi, kardeşi, kuzeni ve Harun isimli kişi gözaltına alındı.

5 OCAK 2024 CUMA YUSUF KAVUK İTİRAF 

Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı akıbeti merak konusu olurken tüm gözler 5 şüpheliye çevrildi. Genç aşçıya ne olduğu henüz belli olmadı. 5 Ocak 2024 Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde Yusuf Kavuk son dakika gelişmeleri seyirciye aktarıldı. Derya ile Harun’un birlikte olduğu iddia edilirken Yusuf Kavuk olayı cinayete mi döndü sır perdesi aralandı. Müge Anlı ekibi Harun ile Derya’nın bir AVM’de birlikte olduğu görüntüleri yakaladı. Müge Anlı Yusuf Kavuk olayında gözaltı işlemleri sürerken genç aşçıya ne olduğu henüz bulunamadı.