Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Yusuf Kavuk’un kaybını araştırıyor! O detay herkesi şaşkına çevirdi… İki ayrı erkeğe otel rezervasyonu!

Ekranların en çok seyredilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine bir kayıp vakası ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yusuf Kavuk’un kaybını ele alan Müge Anlı, yakınlarının ifadelerini ekranlara getirdi.

Ekranların en çok seyredilen

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta başında yeni bir olay ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yusuf Kavuk isimli şahsın kaybını ele alan Müge Anlı ve ekibi, Kavuk’un yakınlarının ifadeleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’da aşçılık yapan Yusuf Kavuk, bir süre önce ani bir şekilde ortadan kayboldu. Kavuk’un bir cinayete kurban gidip gitmediğini araştıran Anlı, şahsın yakın çevresini stüdyosunda ağırladı. Bütün oklar Kavuk’un sevgilisi Derya ile onun sevgilisi olduğu iddia edilen Harun’da birleşti. Kavuk’un abisi Vedat Bey’in canlı yayında yaptığı açıklamalar, herkesi şaşkına çevirdi.

KAVUK’UN ABİSİ KONUŞTU

Yusuf Kavuk’un abisi Vedat Bey, Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Amacının Derya Hanım’ı rezil etmek olmadığını söyleyen Vedat Bey, kardeşini aramak üzere stüdyoya geldiğini belirtti. “2 ayrı erkeğe otele rezervasyon neden yaptırdın?” diye soran Vedat Bey, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yusuf 31 Mayıs günü İstanbul’dan Makedonya’ya uçtu. Akşam saat 18:00 sıralarında beni aradı ve ertesi gün döneceğini söyledi. Bu bilgileri bana benim bir turizmci arkadaşım verdi.”

Kardeşinin kaldığı otelde sevgilisi Derya Hanım’ın da kaldığını ifade eden Vedat Bey, herkesi şaşkına çeviren bir iddia ile gündeme geldi. Kavuk’un kaldığı otelin yaklaşık olarak 150 metre kadar çaprazında bulunan başka bir otelin daha bulunduğunu belirten Vedat Bey, Derya Hanım’ın o otelde Harun isimli şahısla kaldığını ve bu iddiasını da ispatlayabileceğini ifade etti.

“CİNAYET” ŞÜPHESİ

İki ayrı otel iddiasının ardından gözler Derya Hanım ile Harun Bey’e çevrildi. Yusuf Kavuk’un bir cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesi, Vedat Bey’in açıklamalarının ardından şiddetlendi.

Derya Hanım’ın evli olmasına rağmen Yusuf Kavuk ile ilişkisinin olduğunun iddia edilmesi üzerine bir de Harun Bey ile de bir otelde kaldığının ileri sürülmüş olması, akılları karıştırdı. Kavuk’un abisi Vedat Bey’in sözleri, stüdyoda olay yarattı. Derya Hanım’ın kendilerine ‘boşandım’ dediğini belirttiğini ifade eden Vedat Bey, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Temmuz ayında son davasının olduğunu ve sonrasında da Yusuf ile evleneceğini söylüyordu. Sonrasında biz Derya’nın yalan söylediğini öğrendik. Aslında evliymiş ve boşanmak da istemiyormuş. Ortada dava falan da yokmuş. Yusuf tüm bunları öğrendikten sonra ilişkiyi bitirmiş. Derya onu 3 yıl boyunca kandırmış. Hatta Derya yalnızca Yusuf ile değil başka kişiler ile de konuşuyormuş.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor