Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da büyük yüzleşme: Yaşar Bey’in dolandırıcılık oyunu ortaya çıktı!

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayınlanan son bölümüyle yine izleyenlere yine heyecanlı anlar yaşattı.

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı

Dün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine soluk soluğa bırakan anlar yaşandı. Müge Anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetler ve kayıpların peşindeki kararlı takibini sürdürürken, toplumsal duyarlılık projeleriyle de gönülleri fethetti.

Demet Özdemir’in anlamlı desteği ve kayıp vakalarıyla ilgili şaşırtıcı gelişmeler, programın gündemindeydi. İşte tüm detaylar.

DEMET ÖZDEMİR’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Müge Anlı, geçen hafta ekranlara gelen bölümde ünlü oyuncu Demet Özdemir’in programa dört adet akülü tekerlekli sandalye bağışladığını açıklayarak, bu anlamlı hareketinden dolayı teşekkür etti. Özdemir’in bu jesti, ihtiyaç sahibi kişilere umut oldu ve izleyicilerin takdirini kazandı.

KAÇAK SEVGİLİ CANLI YAYINDA HESAP VERDİ

Programın bir diğer önemli konusu ise 56 yaşındaki bir kadının şikayeti üzerine ortaya çıkan kaçak sevgili vakasıydı. Söz verip ortadan kaybolan sevgili, Müge Anlı’nın çabalarıyla bulundu ve canlı yayına getirildi. İkili arasındaki hesaplaşma, izleyenleri ekran başına kilitledi.

DOLANDIRICILIK İLE SUÇLANAN YAŞAR BEY CANLI YAYINDA

Ayten Akyol’un şikayeti üzerine canlı yayına katılan Yaşar Bey, evi aldığını kabul etti ve 10 yıldır resmi nikahlı eşinden ayrılmaya çalıştığını anlattı. Ayten Akyol ise yuvasının yıkılmasında kendisinin bir suçu olmadığını savundu. Programa gelen çok sayıda telefon, Yaşar Bey’in birçok kişiyi dolandırdığı iddialarını ortaya çıkardı.

24 YILLIK HASRET SON BULDU AMA…

Müge Anlı’nın çabalarıyla 24 yıl sonra bulunan Özge Zehra, ailesiyle görüşmek istemediğini açıkladı. Tüm kardeşleri stüdyoda ona kavuşmak için beklerken, Özge Zehra’nın ailesini görmek istemediği ve kendisinin farklı bir ailesi olduğu bilgisi geldi. Canlı yayında seslenen ablası ise onu görmek istediklerini dile getirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 27 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Demet Özdemir’in anlamlı desteği, kayıp vakalarıyla ilgili şaşırtıcı gelişmeler ve canlı yayındaki hesaplaşmalar, programın öne çıkan konuları arasındaydı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor