Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da korkunç gerçek açığa çıktı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Dün başvuran bir adam, üvey kızı ve onun yakın arkadaşının kendilerine uyku ilacı vererek evden kaçtığını söylemişti. Müge Anlı’nın yeni bölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Dün bir aile evden kaçan kızlarını arıyordu. Muğla’dan katılan adam, Üvey kızı ve yıllardır bakımını üstlendiği onun yakın arkadaşının kendilerine uyku ilacı vererek evden kaçtığını iddia etmişti.

MİDE BULANDIRAN OLAY

Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Dün programa Muğla’dan katılan bir çift evlerinde bakımını üstlendikleri iki kızın evden kaçtığını söylemişti. Çift aynı zamanda kendilerine uyku ilacı verildiğini de iddia etmişti. 15 günden bu yana kayıp olarak aranan kızlar bulundu. Kızların Müge Anlı stüdyosuna gelmesiyle beraber korkunç ve mide bulandıran olayda açığa çıktı.

YILLARDIR TECAVÜZ EDİYORMUŞ

Müge Anlı’ya katılan ve üvey kızıyla yakın arkadaşının paralarını da alıp kendisine uyku ilacı vererek evden kaçtığını söyleyen adamın yıllardır kızlara tecavüz ettiği ortaya çıktı. 15 günün ardından bulunan iki kız, ellerindeki videoları da Müge Anlı’ya gösterdi. Korkunç gerçeğin ortaya çıkması sonrası Müge Anlı stüdyosunda gerginliklerde yaşandı. Kızların kendisine iftira attığını iddia eden şahıs, Uyku ilacı verilerek öldürülmeye çalışıldığını öne sürünce Müge Anlı’da çileden çıktı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı’da ortaya çıkan mide bulandırıcı gerçek sonrasında Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı yayını ihbar kabul etti. Savcılık talimatıyla harekete geçen polis ekipleri canlı yayında gözaltı yaptı. Hemen ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da devreye girdi. Genç kızların uygun sosyal hizmet modellerinden faydalandırılacağı öğrenildi.