Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da nefesler tutuldu! Baba kızlarını kaçırdı mı? Eski sevgili kavgası ve kayıp annenin dramı…

Müge Anlı ve ekibi, son bölümdeki canlı yayında yine birbirinden çarpıcı konulara değindi. Alıkonma iddiasıyla gündeme gelen baba, canlı yayında kızlarının iddialarına yanıt verdi. Programda ayrıca eski sevgili kavgası ve kayıp anne dramı da izleyicileri ekrana kilitledi.

Müge Anlı ve ekibi,

Her gün milyonları ekran başına toplayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, son canlı yayınıyla yine gündemi belirledi. ATV ekranlarında sabah saatlerinde başlayan ve sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken program, faili meçhul cinayetler ve kayıpların izini sürmeye devam ediyor.

Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları, izleyicileri her bölümde yeni bir merak dalgasına sürüklüyor. İşte detaylar…

STÜDYODA GERİLİM ANLARI

Yayının en çarpıcı anlarından biri, alıkonulduğu iddia edilen bir babanın canlı yayında kızlarıyla yüzleşmesi oldu. Kızlarının suçlamalarına karşı babanın vereceği yanıtlar, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.

Azmi Bey’in eski sevgilisi Sebahat Hanım’ın, “Bana verdiğin sözleri tutmadın, başka bir kadın için beni terk ettin” şeklindeki iddiaları, stüdyoda gerilimi artırdı. Azmi Bey ise Sebahat Hanım’a duygusal bir bağ kuramadığını ve anlaşamadıklarını dile getirerek kendini savundu.

Programın bir diğer dikkat çekici kısmı ise, Ayide Hanım’ın eski eşi ve kızlarının, Ayide Hanım’ın geçmişte yaşanan olaylar hakkında yaptıkları açıklamalar oldu. Eski eşinin kızı, Ayide Hanım’ın birçok ev eşyası alarak babalarına ödetmesinden ve geçmişte yaşadıkları zorluklardan bahsederek, Ayide Hanım’a duyduğu öfkeyi ifade etti.

BULUNAN KAYIPLAR VE ÇÖZÜLEN DAVALAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicileri, programın bir diğer önemli unsuru olan kayıp dosyalarının çözülmesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Ünlü bir sanatçının kızı tarafından aranan annesi, izleyicilerin ihbarı sayesinde bulundu. Bu, programın ne kadar geniş bir izleyici kitlesine sahip olduğunun ve insanların hayatları üzerindeki olumlu etkisinin bir kanıtı olarak görüldü.

Suphiye Orancı’nın bulunması da izleyicilerin yardımıyla gerçekleşti. Bir izleyicinin ihbarı üzerine harekete geçen ekip, Suphiye Hanım’a ulaşmayı başardı. Ancak Suphiye Hanım, “Çocuklarım kimseyi ilgilendirmez” diyerek polis çağırdı ve özel hayatının gizliliğini koruma hakkını kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor