Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da ortaya çıktı! Serpil Eken’e pahalıya patlayan aşk: “Aldığım paraları geri ödedim”

Müge Anlı ve ekibi, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek önemli gelişmeleri ele alacak. Kaybolan çocuklar, cinayetler ve çözülmeyi bekleyen diğer vakalar programda yer alacak.

Müge Anlı ve ekibi,

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ATV ekranında her sabah seyircisiyle buluşuyor. Müge Anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetler, kayıplar ve birçok sosyal sorumluluk projesiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Hafta içi her gün, kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya ve olayları aydınlatmaya devam ediyor. İşte bu hafta konuşulacak gündem maddeleri…

KAYIP ÇOCUĞUN TESLİMİ VE TUTUKLAMA

Özgür Erdoğmuş adlı 4 yaşındaki otizmli çocuk, 31 Mart Pazar günü İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa’dan kayıplara karıştı. Dikkatli bir izleyicinin ihbarıyla yayının ardından bulunan çocuğun teşhis ettiği şahıs tutuklandı ve cezaevine götürüldü.

DERİN DONDURUCUDA SAKLANAN ÇOCUĞUN KATİLİ

Lina Nazlı Erbay adlı 3 yaşındaki kızın cesedi, derin dondurucuda bulunmuştu. Mehmet Aksu, çocuğa eziyet suçundan 7 yıl ve çocuğa karşı kasten öldürmeden 20 yıl olmak üzere toplamda 27 yıl ceza aldı. Sevgilisi ise çocuğa eziyetten 7 yıl ve çocuğu kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

AÇ BIRAKILAN KIZIN DAVASI

Elif Nur Tiftik, açlıktan ve eziyetten hayatını kaybetti. Halası, 2 kardeşe eziyet suçundan 8 yıl 4 ay, Elif Nur’u kasten öldürme suçundan 18 yıl 4 ay olmak üzere toplamda 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Babaanneye ise Elif Nur ve kardeşlerine eziyetten 10 yıl, Elif Nur’u kasten öldürme suçundan 19 yıl olmak üzere toplamda 29 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

SERPİL EKEN VE KENAN SAKIN İDDİALARI

Kenan Sakın, Serpil Hanım’a borcu olmadığını belirtti. Serpil’in kendisine verdiği parayı kuruşu kuruşuna geri ödediğini ifade etti. Kenan Bey, Serpil ile sadece Facebook’tan arkadaş olduklarını söyledi.

KAYIP GENÇ KADINLAR

Nazire Yıldız ve Cansu Gezer, kayıp durumunda. Nazire Yıldız, 31 Mart Pazar günü İstanbul’dan, 27 yaşındaki evli ve 4 çocuk annesi Cansu Gezer ise 15 Mart Cuma günü Antalya Kepez’den kayıplara karıştı.