Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’nın pes etmeyişi sonuç verdi! Kayıp anne ve kızı buluştu!

ATV’de ekranlara gelen ve çok sayıda takipçisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, işlediği konularla izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Müge Anlı’nın özverili çalışmaları ve ailenin çabaları sonucunda 23 gün boyunca kayıp olan anne Cemile Karadavut ve 9 yaşındaki kızı Sultan Şentürk sağ salim bulundu.

ATV'de ekranlara gelen ve

ATV’nin ilgiyle takip edilen programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, yine bir kayıp vakasında umut ışığı oldu. Müge Anlı’nın önderliğindeki program, 23 gün boyunca kayıplarda olan Cemile Karadavut ve küçük kızı Sultan Şentürk’ün bulunması için seferber oldu.

12 Mart’ta evlerinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan anne-kız, Müge Anlı’nın titiz çalışmaları ve ailenin azmi sayesinde bulundu. Bu buluşma, hem aile için hem de izleyiciler için duygusal anlara sahne oldu.

OKLAR O İSME ÇEVRİLDİ

Cemile ve Sultan’ın kayboluş hikayesi, Müge Anlı’nın programında işlenirken, aile içi çekişmeler ve sırlar da gün yüzüne çıktı. Cemile’nin ablası Şerife, kardeşi ve yeğeninin kaybolmasında ağabeyleri İsa’nın parmağı olduğunu iddia etti. Ancak İsa, canlı yayında bu suçlamaları reddederek, Cemile’nin psikolojik sorunları olduğunu savundu.

Cemile’nin eski eşi Serdal ise, kızı Sultan’ı devlet korumasına alma girişiminde bulundu. Tüm bu olaylar, izleyicilerin gözleri önünde sergilendi ve ailenin içinde bulunduğu karmaşa, Müge Anlı’nın programında ele alındı.

Programın 16. sezonu, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi, cinayetler, aile içi sorunlar, kayıplar ve diğer suçlar gibi konuları derinlemesine inceleyerek, faili meçhul olaylara ve toplumsal sorunlara dikkat çekiyor. İzleyiciler, programın benzersiz yöntemlerini takdir ediyor ve her yeni bölümü merakla bekliyor.

YUSUF KAVUK CİNAYETİ DAVASINDA YENİ GELİŞMELER

Müge Anlı’nın canlı yayını, her gün saat 10.00’da ATV’de izleyicilerle buluşuyor. Programda, Türkiye’nin gündemine oturan genç aşçı Yusuf Kavuk cinayeti davasının ilk duruşması işlendi. Duruşmada, savcının tutukluluk halinin devamına karar verilmesiyle, dava daha da ilgi çekici bir hal aldı. Müge Anlı’nın programı, bu ve benzeri olayları ele alarak, izleyicilere gerçeklerin peşinde koşulan bir platform sunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,
Sıradaki Haber Bakanlık duyurdu: Başvuran vatandaşlara yardım yapılacak!