Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce Memleket Partisi Belediye Başkan Adayları AÇIKLANDI: Memleket Partisi Belediye Başkan Adayları Tam Liste

31 Mart yerel seçimlerinde CHP adaylarına destek verip vermeyeceği merak edilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son dakika açıklamasını yaptı. Yerel Seçimlerde rotasını belirleyen Memleket Partisi adayları açıklandı. 26 Ocak Cuma günü Memleket Partisi yerel seçim adayları belli oldu. İşte o isimler..

31 Mart yerel seçimlerinde

Yerel seçimlerde izleyeceği yol haritasını belirleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son dakika açıklamasını yaptı. 26 Ocak Cuma günü yapılan basın açıklaması ile merak edilen detayları belirten Muharrem İnce yerel seçim adaylarını açıkladı. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler için aday belirleme süreci hızlandı. AK Parti Murat Kurum’u, CHP mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterdi. İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu olurken tüm gözler Memleket Partisi’ne çevrildi. Seçimlerde CHP’ye destek olup olmayacağı merak edilen Muharrem İnce kararını verdi. İşte Memleket Partisi belediye başkanı adayları..

MEMLEKET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI KİM?

Toplantıda merak edilen Memleket Partisi İstanbul belediye başkan adayını da açıklayan Muharrem İnce, “İstanbul’da 3 aday adayımız var; önümüzdeki hafta MYK’da karar verip bir kişiyi atayacağız. Mehmet Sevigen onlardan biri” diye konuştu. Adaylar arasında kesin kararın verilmesi ardından Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.

MEMLEKET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman’ın Bilecik Belediyesi, Talat Halefoğlu’nun ise Bozüyük Belediyesi adaylığı için genel merkez tarafından davet edildiği adaylar belli oldu. 26 Ocak 2024 Cuma günü Ankara’da açıklanan Memleket Partisi belediye başkan adayları listelendi. CHP ile ittifak yapmalarının mümkün olmadığını ifade eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul’da CHP ile ittifak kapısını kapatarak, “CHP, İsveç’e evet deyince nasıl ittifak kuracağım, her gün DEM’lenirse nasıl kuracağım? Bizim bir duruşumuz olmalı” dedi. “Türkiye’de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi’dir” diyen Muharrem İnce, “Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz. Alabildiğimiz kadar belediyeyi safımız katmak istiyoruz. Memleket Partisi olarak kısıtlı imkanlarla girebileceğimiz her yerde seçime girip alabildiğimiz kadar belediyeyi safımıza katacağız” dedi.