Muharrem Tutuş İzmit Belediyesinden alacağı olanlara böyle seslendi!

İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş proje lansmanında yaptığı sunumda İzmit Belediyesinden alacağı olan esnaf ve müteaahitlere seslendi

Muharrem Tutuş İzmit Belediyesinden alacağı olanlara böyle seslendi!

Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş bugün Kocaeli Kongre Merkezinde proje lansmanı gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdi proje lansmanına Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Saadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büykşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanlığı etik kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP İl Başkan Vekili Yaşar Aslan, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, Eski İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Muharrem Tutuş İzmit Belediyesinden alacağı olanlara böyle seslendi! - Resim : 1

"İÇİMİZ ACIYOR"

İzmit Belediyesinin mali durumunu düzelteceklerini ifade eden Tutuş, borçsuz belediye sözü verdi. Tutuş konuşmasında, "Son dönemde sizler de gördünüz. İzmit Belediyesinin ekonomik olarak sıkıntıları var. 2020 yılında söylemiştim. Mali olarak güçlü olması lazım ama belediye batıyor demiştim. Siyaset yapıyorsunuz demişlerdi. Şimdi icra memurları belediyenin kapısından ayrılmıyor. İzmitli hemşerilerimiz başta olmak üzere İzmit Belediyesinin borcu var ama kapılara avukat ile geldiğinde içimiz acıyor. Lütfen 20 gün sabredin Belediyeye avukat göndermeyin. 20 gün sonra ilk işimiz alacakları olanların alacağını takır takır ödeyeceğiz” dedi.

Muharrem Tutuş İzmit Belediyesinden alacağı olanlara böyle seslendi! - Resim : 2