Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş’tan Ertuğrul Sağlam açıklaması

İlimizin spora hizmet eden insanları Mini Köşk’te buluştu. Sarımeşe Eski Belediye Başkanı Ergun Berdan’ın koordinesindeki, Kocaelispor’un eski yöneticilerinden, geniş bir kesim tarafından sevilen spor insanı Fevzi Bayırbaşı’nın sponsorluğundaki buluşmanın özel konuğu Ak Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’tu.

İlimizin spora hizmet eden

Başkan adayı Muharrem Tutuş, önceki gün yolların ayrıldığı Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile ilgili olarak “Ertuğrul Sağlam… Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan, milli takımda forma giyen bir marka. Elinden geldiği kadar en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştı. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ancak bazen olmuyor. Yolu açık olsun. Kocaelispor şehrin değeri ve bu camianın kendine göre bir ruhu var. Bu birlikteliği, ruhu yakamaladan başarılı olma şansımız yoktur” dedi.

 

AMATÖRE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Tutuş seçim beyannamesinde amatör sporlara da en iyi şekilde hizmet etmek istediğini söyledi ve “Kentteki spor amatörden başlıyor. Benim de oğlum bir amatör kulüpte futbol oynuyor. 31 Mart’tan sonra amatör kulüplerle ilgili olarak ciddi bir çalışma yapmak istiyoruz. Bunu spordan gelmiş değerlerimizle birlikte yapacağız. İnanıyorum ki bu çalışmamız diğer ilçelere de örnek olacak” ifadelerini kullandı. Konuk spor insanları sporla ilgili görüş ve önerilerini Muharrem Tutuş ile paylaşırken Kırkpınar Başcazgırı Sebahattin Erdoğan manileri ile günün rengi oldu.