Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mühendislik firmasının sahibi Körfez’e aday adayı oldu

AK Parti’de aday adaylıkları başvurusunun son gününde Körfez Belediyesi için mimar Hayrettin Deniz başvuruda bulundu.

AK Parti’de aday adaylıkları

Körfez İlçe Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde Umman Mühendislik Firması’nın sahibi, geçmiş dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı, Kentsel Dönüşüm Uzmanı Yüksek Mimar Hayrettin Deniz, yapılacak olan yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkanlığı için; aday adaylığına müracaat etti.

“DAHA İYİSİNİ YAPMAYA TALİBİM”

Hazırlamış olduğu adaylık dosyasını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’a teslim eden Hayrettin Deniz, ‘Kutlu davanın bir neferi olarak, Körfez’e hizmet etmek amacıyla aday oldum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Daha Güzel Bir Körfez İçin’ yola revan olduk. 2018 yılında AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı olarak Kocaeli’mizi temsil etmiştim. Bundan sonra da Körfezimiz, Kocaeli’miz ve davamız için daha iyisini yapmaya talibim’ dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

İlçe Başkanı Nurettin Okutan ise, “Ülkemizin yüzüncü yıl vizyonu çerçevesinde aday adayları başvuruda bulundu. Hayrettin Bey’de bu adaylarımızdan biridir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

HAYRETTİN DENİZ KİMDİR?

Hayrettin Deniz, 1985 Körfez doğumlu. Aslen Erzurumlu. İlk, orta, lise tahsilini Kocaeli’de tamamladı. Oruç Reis Anadolu Lisesi mezunu. Ardından Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Serbest mimar. Körfez Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Umman Mimarlık’ın sahibi. İstanbul Medipol Üniversitesi İnşaat Yönetimi ve İnşaat Hukuku bölümünde doktora programını yaptı.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Körfeze yakışır bir aday adayı körfezde cok güzel işler yapıcağını sanıyorum bir belediyeyi zaten mühendis bir başkan yönetmesi taraftarıyım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?