Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı Madımak anması için Sivas’ta

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, 2 Temmuz 1993’te ülkemizdeki en karanlık günlerden birinin yaşandığı Sivas Katliamının 31.yılındaki anma programına katılmak için Sivas’a gittiler.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP TBMM Grubu ile birlikte Madımak Otelinin bulunduğu yere karanfil bırakan Kocaeli milletvekilleri, katliam nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine taziye dileklerini ilettiler.

“YARALAR DAHA DERİN BİR HALE GELDİ”

Harun Özgür Yıldızlı anma programı için yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle 2 Temmuz 1993 tarihindeki katliamda yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ülkemiz için çok karanlık bir gün olan bugünde acılarımızı ilk günkü gibi yaşıyoruz. Ailelerin yaşadıklarını tarif etmek mümkün değil. Hukuki sürecin vicdanları yaraladığı bu katliam ne yazık ki yaraları daha da derin hale getirmiştir.

“CANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

İnsan haklarını ihlal eden suçların zaman aşımı olmaması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bizler bugün Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisinin tüm kademeleri olarak geçmişte olduğu gibi canlarımızın yanındayız. Bu katliamı asla unutmayacağız, unutturmayacağız.”