Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtar belediye başkanına meydan okudu: Bu arsayı satacak babayiğit doğmadı!

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e meydan okudu

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı

İzmit Belediyesi geçtiğimiz günlerde 60 Milyon TL değerindeki 3 arsanın satışı için meclisten izin aldı. Sanayi Mahallesinde bulunan bu arsaların satışları da gerçekleştirildi. mKafe yapmak için kaynak arayan İzmit Belediyesi, arsaları sattıktan sonra kafe yapmaktan da vazgeçti. Şimdi ise İzmit Belediyesi, kafe yapacağım dediği Sanayi Mahallesindeki arsayı da satmak istiyor.

MEYDAN OKUDU

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay da Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e meydan okudu ve arsayı sattırmayacaklarını ifade etti. Moğultay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

ARSALAR SATILDI

“Mahallemize Cafe yapılması için 60 milyon TL değerindeki mahallemizin 3 arsa satışına izin verdik. Arsalar satıldı ama Cafe yapmaktan vazgeçildi. Şimdi de cafe yapacağım dediği 3 dönümlük arsayı satmak istiyor İzmit Belediyesi…

GÜCÜ YETEN SATSIN!

Bu arsayı da satacak babayiğit daha anasının karnından doğmadı. Gücü yeten varsa satsın. Kusura bakmayın ama Ben mahallemin hakkını kimseye yedirmem. Yani Ortada Ne cafe Yapılacak para kaldı nede Arsalar.   Yetmediyse Mahalle Konağı muhtarlık binasını da satışa çıkarın Başkanım…”