Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtardan örnek davranış: Bağışlıyor

Derince Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Mehmet Yıldız, gerçekleştirdiği projeyle örnek bir harekete imza attı.

Derince Yavuz Sultan Mahallesi

Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı olan Mehmet Yıldız, 60 Evler Dayanışma Derneği ile ortak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranışa imza attı.

BİRİKTİRİYOR

Mehmet Yıldız, muhtarlıkta yapılan işlemlerin ardından alınan harç pulu ve belge ücretlerini SMA hastası Masal bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere biriktiriyor. En Kocaeli Gazetesi’ne konuşan Yıldız şu ifadeleri kulandı;

“ÖNEM VERİYORUZ”

“Göreve geldiğimizden bu yana bu tarz sosyal sorumluluk projelerine büyük bir önem veriyoruz. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Şu anda Masal bebeği kahramanı olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha öncesinde de Eslem Lina bebek için projemizi  gerçekleştirmiştik. O projemizin sonucunda Eslem Lina bebeğimiz şu anda tedavisini almaya başladı.

DESTEK BÜYÜK

Bu projelerimiz sadece muhtarlık ve benim önderliğimde değil 60 Evler Dayanışma Derneği ile koordineli şekilde de onların da büyük katkıları ile gerçekleştiriliyor. Bu ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projelerimizi önümüzdeki süreçte de devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Sadece mahallelimizden değil tüm Derince’den büyük bir destek görüyoruz. Emeği geçen ve desteğini esirgemeyen herkese de çok teşekkür ederiz.”