Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhteşem doğa ve deniz manzarası: Kilimli koyu

Doğa ve deniz manzarası eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirmek için en iyi adres Kilimli Koyu… Peki bu koy nerede? İşte detaylar…

Doğa ve deniz manzarası

HAYRAN KALACAKSINIZ

Yaz aylarında hem denizin hem de güneşin tadını çıkartayım bir de üzerine kamp atayım diyenlerin bayılacağı bir tavsiye ile geldim. Şile’ye bağlı Ağva’da bulunan Kilimli Koyu’nun eşsiz kaya oluşumlarını barından manzarasına hayran kalacaksınız. Şile’den 41, İstanbul’dan 113, Kocaeli’den 56 kilometre olan bu koyda fotoğraflamanız gereken bir görsel şölen mevcut.

RESTORAN, DUŞ VE WC HİZMETİ

Kilimli Koyu’na gittiğinizde bulunan işletme içine arabanızı park edebilir, restoranda yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca işletmeye girişlerde otopark ücreti 100 TL, çadır ücreti ise 150 TL olarak belirlenmiş. WC ve duş hizmetinden faydalanmak istediğinizde ise 5 TL gibi bir rakam vermeniz gerekiyor. (fiyatlar zaman ve tarihe göre değişebilir)

DOĞA VE DENİZ

Doğa ve denizle iç içe olmak isteyenlerin uğrak noktası olan Kilimli Koyu’nda ağaçların altına çadırınızı atabilir gölgede kahvenizi yudumlarken manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Patika bir yoldan plaj kısmına geçebilir oradaki şezlong ve şemsiye hizmetinden ayrıca para ödeyerek faydalanabilirsiniz. Ayrıca plaj kısmında da bir restorantın olması da büyük avantaj sağlıyor. Tatile gidemeyenlerin hafta sonunu ailesi ile birlikte geçirebileceği bu deneyimi yaşamanız gerek.