Murat Aydın’dan TFF’ye yaylım ateşi!

KASKF Başkanı Murat Aydın amatörlerin bayramlaşmasında TFF’ye yüklendi ve “Futbolumuzu hep aynı kişilerin yanlış, eksik ve bilgisizce yönettiğinin apaçık ortasındayız” dedi.

Murat Aydın’dan TFF’ye yaylım ateşi!

HER GEÇİRDİĞİMİZ GÜN ÇOK ÖNEMLİ

Amatörlerin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Aydın şu ifadelere yer verdi: Kıymetli büyüklerimiz… Sporun tüm paydaşları… Hepiniz hoş geldiniz… Hep deniliyor ya “Rabbim nice bayramlara kavuştursun” diye… Gerçekten her geçirdiğimiz gün çok kıymetli… Şükürler olsun ki bu bayramda da bir arada olduk ve bayramlaştık. Ramazan’dan çıktık… Bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri Allah kabul etsin.

HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK

Ülkemiz zorlu süreçlerden geçiyor. Deprem, doğal afet, pandemi gibi… Ancak bayramlarımızı her zaman birbirimizi kucaklayarak kutluyoruz. Bu birlikteliğin, sarılmaların hiçbir zaman bitmeyeceğine inanıyorum. Tartışmalarımız oluyor muhakkak… Bunların da yaşanmayacağı günlerimiz olsun inşallah. Hepimizin bayramı kutlu olsun.

YAPIMIZ BÜYÜYOR

Biz spor camiasıyız. Spor ahlakına uygun nitelikle çalışmalarınıza devam edeceğinize olan inancım tamdır. Belki bayramımızı 3 gün kutlayacağız ancak bizim bayramımız her gün olsun. Camiamız sadece futboldan ibaret değil. Cimnastik, bisiklet, işitme ve görme engelli spor kulüplerimiz de burada. Çok önemli bir spor adamımız, Prof. Dr. Levent Atalı hocamız da bizimle birlikte. Yapımız her geçen gün büyüyor.

BU İŞİN DİZAYNINI KAÇIRMIŞ DURUMDALAR

Bayramımızı amatör evimizin lokalinde yaptık. Eşyalarımız kısa bir süre içinde gelecek ve buraya düzenli bir şekilde eşyalarımızı yerleştireceğiz. İnanıyorum ki lokalimiz önümüzdeki günlerde spor kulüplerimize hizmet verecek. İşin futbol tarafına baktığımızda, bu işin dizaynını kaçırmış durumdalar. Süper Kupa maçına U-19 takımı ile çıkılıp, sahaya giren insanların yerlerde kitaptaki cezaların verilmediği bir yapı görüyoruz.

KARŞIYIZ

Bu yapının başındaki insanların yanlış, eksik ve bilgisizce futbolu yönettiğinin apaçık ortasındayız. Bu durumu eleştiriyoruz. Eleştirirken de oralarda olmamız ve sorunları çözmemiz gerektiğini de ifade etmek istiyoruz. Artık normal düzen ve standartlarda değiliz ve her aynı kişilerin futbolu yönetmesine karşıyız. Tekrardan hepinizin bayramını kutluyorum.

Murat Aydın’dan TFF’ye yaylım ateşi! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ