Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Çolak: Türkiye, Derince’yi tanıyacak

Belediye Derincespor Sportif Direktörü Murat Çolak basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede “Türkiye, Derince’yi tanıyacak” dedi.

Belediye Derincespor Sportif Direktörü

O YILLARDAKİ ALT YAPI

Kartepe’deki basın toplantısında söz alan Belediye Derincespor Sportif Direktörü Murat Çolak şu ifadelere yer verdi: İyi başladık, her şey güzel gidiyor. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. 1995-96 sezonunda Kocaelispor’da Türkiye şampiyonluğunu yaşayan bir futbolcu olarak şunu söylemek istiyorum. O yıl alt yapıda şampiyon olan ekipten A takıma çıkan futbolcular vardı. Diğer arkadaşlarımız da Türkiye’ye dağıldı.

YETENEKLİ GENÇLERİ BULUŞTURUYORUZ

O günlerden sonra alt yapıdan A takıma futbolcu kazandırma sayısı her geçen gün azaldı ve ne yazık ki geriye gidiş de başladı. Bu süreçlerden geçtiğimiz için projemiz Kocaelispor’un Derince’nin ve çevre ilçelerin yetenekli değerlerini bünyemize kazandırarak onların önünü açmak, geleceğine yön vermek gayretindeyiz.

2. LİG TÜRKİYE’NİN VİTRİNİ

Nuri hocamıza durumu anlattık. O da sağ olsun konuya çok sıcak baktı. Teknik ekibimizdeki diğer antrenörlerimiz de olaya samimi baktı. Burası 2. Lig ve ülkenin futbol anlamında vitrini. İnşallah Derince’nin adını biraz daha ön planda tutup şehrimizin gençlerine sahip çıkarız.

ÇOK OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Başkanımız da belirtti. 15 gündür yoğun bir çalışma periyodundan geçiyoruz. Çok sayıda telefonlar alıyoruz ve inanın çok olumlu geri dönüşlere şahit oluyoruz. Nevzat başkanımızın, Nuri Çolak hocamızın, ekibin çok büyük karşılıkları var. 15 gün sonra lig başlıyor. İlk rakibimiz Van ve bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız.

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Başkanımız 6 transfer yapacaklarını ifade etti. Olmasa da problem yok. Elimizde Kocaelispor’dan ve Derince’nin alt yapısından çok güzel futbolcularımız var. Rakiplerimizden korkmuyoruz. Mevcut kadromuz neyse sahaya çıkacağız elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

YENİ BİR ALTINORDU

Tabii ki transferler yapacağız, gençlerimizi de hazırlayıp ön planda ortalarda oynayacak bir takım oluşturacağız. Bu sezon göreceksiniz ki potansiyelli çok yetenekli gençlerimiz çıkacak. Şampiyonluklar da yaşadık, küme düşme üzüntüsü de yaşadık. İnanıyorum ki Derince’deki organizasyonu oturtursak yeni bir Altınordu olabiliriz. İnşallah Derince’yi tüm Türkiye tanıyacak.