Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Kurum açıkladı: 1528 konut, 20 dükkan…

12’nci Açılış Bayramı için Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli halkına seslendi. Erdoğan, Kocaeli’ye 350 milyarlık yatırım yaptıklarını belirtti. Program sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık yetkisindeki konu hakkında bilgi verdi.

12’nci Açılış Bayramı için

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dizi ziyaret için ilimize geldi. Erdoğan, Kocaeli’deki 149 eser ve hizmeti içine alan 12’nci Açılış Bayramına da katıldı. Gölcük Değirmendere’de bulunan Yeni Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen açılış bayramı ile kamu yatırımları arasında yer alan ve 5 yıl sonra tamamlanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binası ve AMATEM binası da açıldı.

1528 KONUT

Program sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık yetkisindeki konu hakkında bilgi verdi. Kurum yaptığı paylaşımda, Kocaeli’de 1528 konut ve 20 dükkanın teslim edildiğini ifade etti. Kurum, Dilovası, Gölcük ve Gebze Millet Bahçeleriyle 657 bin metrekare yeşil alanın kazandırıldığını belirtti.