Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Kurum: “Ehliyetsiz araba sürmüştüm”

AK Parti İBB adayı Murat Kurum’un reşit değilken Ankara’da araba sürdüğünü söylemesi dikkat çekti. Kurum, “Çocukken yaramazlıklarımız vardı. Ehliyetim yokken araba sürdüm” şeklinde konuştu.

AK Parti İBB adayı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı bir tv programında çocukluk ve gençlik yıllarını anlattığı sırada, “Küçük yaramazlıklarımız vardır ama bir kere yaramazlık dersek eğer ehliyet almamıştım ama araba sürmeyi biliyordum. Ankara’da bir gün arabayı sürüyorum…” sözleri üzerine Mehmet Akif Ersoy, “Yapmamışsınızdır onu bence” diyerek karşılık verdi. Kurum, gülerek ‘yaptım’ dedi ve ehliyetsiz araba kullandığını söyledi.

“NE SÖYLESEK HABER OLUYOR”

Ersoy, “Bunu alıp size siyaseten, Murat Kurum ehliyetsiz araba kullandı diye kullanırlar mı?” sorusunu yöneltti. Kurum, “Biz ne söylesek akşam haberlerde görüyoruz. Programlarımız çok yoğun. Sabah 09’da başlıyoruz, gece 02.00’ye kadar. Küçükçekmece’ye gittim geçen, Büyükçekmece demişim. Şantiyede kafamıza baret takıyoruz ya, bareti ayağımıza geçireceğiz dedim. Hemen onu haber yapıyorlar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?