Murat Kurum Kocaeli'ye geliyor!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 10 Ağustos Cumartesi günü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın katılımı ile 108’inci İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirecek

Murat Kurum Kocaeli'ye geliyor!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 10 Haziran’da İzmit ile başlayan ilçe danışma meclislerini geçen hafta cuma günü Karamürsel ile tamamlamıştı. Yaz aylarını dolu dolu geçiren AK Parti Kocaeli Teşkilatı, cumartesi günü de il danışma meclisini gerçekleştirecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un, 108.İl Danışma Meclisi’nde çok önemli konukları da bulunacak.

BAKAN KURUM VE KARAASLAN GELİYOR

12 ilçeden teşkilatların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kocaeli Kongre Merkezi C Salonu’nda saat 10:30’da başlayacak İl Danışma Meclisi’ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın katılacağı belirtildi. Ayrıca genel merkez yöneticileri; milletvekilleri ve belediye başkanları da toplantıda hazır bulunacak. Danışma meclisine tüm üyelerin davetli olduğu açıklandı.

Kaynak: Gamze Karaaslan