MURAT ÖVÜÇ KİMDİR? Gelinine 2 Kilo Altın Takan Murat Övüç Kaç Yaşında, Nereli? Murat Övüç Eski Eşi Kim?

Sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Murat Övüç oğlu Burakcan nişanlandı. Gelinine 2 kilo altın takan Murat Övüç sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Peki, Murat Övüç kimdir, kaç yaşında? Murat Övüç eski eşi kim? İşte yanıtı..

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR? Gelinine 2 Kilo Altın Takan Murat Övüç Kaç Yaşında, Nereli? Murat Övüç Eski Eşi Kim?

Sahne performansları ve yaşamıyla sosyal medyayı hareketlendiren Murat Övüç yine yaptı yapacağını. Lüks yaşantısıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Murat Övüç "10 odalı bir malikanede oturuyorum. Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" açıklaması ardından gelinine taktığı kilolarca altınla gündeme geldi. Ne yapsa olay olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç oğlu Burakcan Övüç nişanlandı. Gelinine 2 kilo altın takınca sosyal medyanın diline düştü. Peki, Murat Övüç kimdir, kaç yaşında, nereli? Murat Övüç eski eşi kim? İşte merak edilenler..

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR? Gelinine 2 Kilo Altın Takan Murat Övüç Kaç Yaşında, Nereli? Murat Övüç Eski Eşi Kim? - Resim : 1

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1968 Van doğumlu olan Murat Övüç Partevniyal Lisesi'ni bitirdi. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde öğrenim gördü. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç 5 kardeşin en küçüğü olarak yaşamını sürdü. 7 yıllık evliliğinden bir oğlu olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor. Yönetmenliğini Sedat Kapurtu’nun üstlendiği 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminde yer alan Murat Övüç Millet Beni Konuşuyor, Hazır Edin Kınaları, Gelin Hanım, Çıngıraklı Yılan gibi şarkılarla ünlendi.

MURAT ÖVÜÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur