Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi başarı ile temsil eden Kocaelispor’da Teknik Sorumlu Murat Tiraki Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yaptı. Tiraki, Altınordu galibiyeti ile ilgili olarak “Futbolcularımızın gelişimi açısından değerli bir 3 puan oldu” dedi.

Elit B U-17 Ligi’nde

BU TAKIMA ÇOK ÖNEM VERİYORLAR

Tiraki son derece organize bir takımla karşılaştıklarını ifade etti ve şu şekilde konuştu: Altınordu, Türk futbolu için çok önemli bir kulüp. Tesislerini anlatmama gerek yok. 6-7 adet çim sahası var. 19’ları bu yıl lige girmiyor. O takımın yarısı A takımda yarsı da kiralık gönderildi. 17 grubuna çok önem veriyorlar ve kadrolarında tam 8 milli oyuncusu var.

İLK DAKİKADA GERİYE DÜŞTÜK

Böylesi organize bir takım karşında 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettik. Daha 15. saniyede golü yedik. Topu kaptırdık, uzaktan vurdular ve top kendi oyuncumuza çarptı ve ağlarımıza gitti. 10 dakika sonra oyun dengelendi. İlk yarının sonlarına doğru üst üste 3 gol bulduk. Bora Alp, Berke, Arda Özkan gollerimizi attılar. İlk yarının sonunda ise 3-2 oldu.

SICAK HAVADA YORUCU BİR MÜCADELEYDİ

İkinci yarıda pozisyon vermedik. Biz de çok üretemedik. Maç, orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve karşılaşmayı kazanmasını bildik. Sıcak havada çok yorucu bir mücadele verdik. Futbolcularımız için de iyi bir deneyim oldu ve değerli bir galibiyet elde ettik. Önemli olan futbolcuların tecrübe kazanmalarıydı. Bu maç güzel bir örnek oldu.

SULTANBEYLİ MAÇINA DAVET EDİYORUM

Beni önümüzdeki süreç adına daha da heyecanlandıran konu erken golü yiyip geriye düştükten sonra, böylesi zorlu bir deplasmanda skoru çevirmekti. Futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Takımımızda Ensar’ın kasığında bir sakatlığı var. Emircan da çapraz bağ ameliyatı oldu. Sıradaki rakibimiz Sultanbeyli olacak. Kesinlikle çok ciddi olacağız ve yüksek motivasyonla mücadele edeceğiz. Taraftarımızı futbolcularımızı desteklemeye davet ediyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor U-17 takımı, kadrosunda tam
Sıradaki Haber Kocaelispor U-17 müthiş gidiyor! “2-3”