Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Yıldız: Daha iyi yöneteceğime inanıyorum

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday adayı Murat Yıldız süreç ile ilgili yaptığı açıklamada, “. Bizde kötü belediye başkanı yok. Her belediye başkanı elinden geleni yaptı. Ben daha iyi yapacağıma inandığım için yola çıktım” dedi.

AK Parti Kartepe Belediye

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler çalışmalarını sürdürürken aday adayları ise kendilerini göstermeye başladı. Yerel seçimlerin en heyecanlı ve çekişmeli geçtiği illerden Kocaeli’de birçok aday adayı belediye başkanı olmak için ilk adımını attı. Aday adayları artık heyecanla adayların açıklanmasını bekliyor. Seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Nokta Gazetesi’ne konuşan aday adayları aday adaylığı süreçlerini değerlendi.

“BAŞKAN OLMAK DEĞİL İŞ YAPMAK İSTİYORUM”

AK Parti Kartepe’nin 2 aday adayından biri olan Murat Yıldız, süreci değerlendirdi. Belediye Başkanı ile birlikte 3 kişi olduklarını ifade eden Yıldız, “Herkese şans diliyorum. Bizim için önemli bir süreç çalışmalarımızı yapıyoruz. Sahaya çok önem veriyoruz. Halkta karşılık bulmak bizim için önemli. Halkta karşılığı olmayan aday adaylarının aday olmaması gerektiğini düşünüyorum. Halkın gücü üzerinde bir güç görmüyoruz. Biz de buna sığınıyoruz. İnsanlara dokunmaya çalışıyoruz. Teşkilatlarımıza çok önemli veriyoruz. Muhtarların STK’ların fikirleri çok önemli. Kartepe’de başkan olmak değil iş yapmak istiyorum. Bu da bir ekiple oluyor. Hepsini işin içinde katmak isyioruz. Kartepe’nin ciddi sorunları var bunların üzerine gitmek istiyorum.

“GÖÇLE BERABER SIKINTILAR DA KATLANACAK”

Girift bir coğrafya. Bir çok kendisi ile beraber çok sorun geldi. Bizde kötü belediye başkanı yok. Her belediye başkanı elinden geleni yaptı. Ben daha iyi yapacağıma inandığım için yola çıktım. 150 bina yaklaştık Gündüz çalışan nüfusu ile gün içerisinde 200 bine yaklaşıyor. Şimdiden ciddi sorunların olduğu gözüküyor. Hızlı göç alıyor. Bu göç ile beraber daha da artacak. Halledilmesi gereken çok problem varken daha problemler olacak. Bunlarla ilgili göreve talibim. Elimizi taşın altına koyma konusunda irade gösterdik.

“KAYNAK YARATMA ÖNEMLİ”

Nereye gidersek teveccüh görüyoruz. Kendim saha çalışanıyım. İnşaat Mühendisiyim. Sahaya çok yakınım ve iyi biliyorum. Sorunları da yerinde görüp notlarımızı alıyoruz. Bizim için süreç iyi geçiyor. Sürecin sonunda illa bir kişi çıkacak. Hepimiz bu partinin başarısı için mücadele veriyoruz. Bize yakışanı yapmamız gerekir. Bir olmalı iri olmalı diri olmalıyız ki iyi şeyler yapalım. Dünya da zor durumdan geçiyor. Bunları bertaraf etmek belediye başkanını gücü değil ama kaynak yaratma adına belediye başkanının dokunuşları önemli. Bu kabiliyeti kendimde gördüğüm için yola çıktım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Başka aday olursa destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.