Musk X Empire Günün Bilmecesi 18 Eylül 2024: Rebus Of The Day Musk Empire Nasıl Oynanır?

Elon Musk'tan ilham alan Musk X Empire oyununda bugün geçerli olan günün bilmecesi belli oldu. 18 Eylül Çarşamba günü oyun dünyasına adım atan oyuncular çözüme odaklandı. 18 Eylül Musk X Empire Riddle of the Day evreni güncellendi. İşte 18 Eylül Musk X Empire günün bilmecesi..

Musk X Empire Günün Bilmecesi 18 Eylül 2024: Rebus Of The Day Musk Empire Nasıl Oynanır?

18 Eylül Çarşamba günü Musk X Empire oyununa giriş yapan kullanıcılar günün şanslı bilmecesine odaklandı. Kendi imparatorluğunu kurmayı arzu eden oyun tutkunlarının merak ettiği Musk Empire günün bilmecesi belli oldu. Telegram tabanlı oyunlar arasında son dönemin en sevilenlerden olan Musk X Empire oyununda arkadaşlarınızı davet edebilir ya da becerilerinizi geliştirme şansını yakalayabilirsiniz. İşte Musk X Empire günün bilmecesi 18 Eylül 2024..

MUSK X EMPİRE GÜNÜN BİLMECESİ 18 EYLÜL 2024

Günlük Metin Bilmece Cevabı: Contract

Günlük Görsel Bilmece Cevabı: Segmentation

REBUS OF THE DAY MUSK EMPİRE NASIL OYNANIR?

Rebus Of The Day Musk Empire için şehre gidin. Oyundaki "Yatırımlar" bölümüne tıklayın. Menkul Kıymetler Borsası'na gidip kartları seçin. Gün için belirtilen kartları veya yatırımları sisteme giriş yapın. Her gün güncellenen bilmecelerde çözüme kavuştuğunuzda oyun içi görevler tamamlanmış olacak ve ödülünüz hesabınıza aktarılacak.

Kaynak: Şermin Temur