Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Sevim Emre Gencebay

Müslümanım demek kişiyi kurtarmaz

Birgün sessizce göçüp gideceğiz bu dünyadan. Mesele ölüme inanmak değil, Ölüme hazırlanmaktır. Hiçbir kazanımımız Allah  rızasıyla yaptıklarımızdan değerli değildir. Vicdan huzurunun değeri almak değil vermek bunu anlamıyoruz.

Paylaşmanın asaletinden, halkım aç bende açım diyen bir peygamberin (s.a.v) ümmeti olduğumuzdan haberi olmayanlar var. İnananlar imanı olanlar bir lokma ekmeğini bölüşmenin derdinde. Çünkü düz düzgün ahlaklı, vicdanlı, iyi insan olmayı öğütler.
Başkasının acısını hissetmeyene derdine derdine ortak olmayana insan demek doğru mu? Aslında istemeden de olsa yaptığımız hatalarımız vardır. Böyle olmasaydık razı olmayı bilseydik  nasip olana şükredebilseydik kötü olurmuydu dünya?
Günahlarımızın bir bedeli mutlaka var. Müslümanım demek kişiyi kurtarmaz. Bu bedeli ya bu dünyada yada ahirette ödetecektir yaradan.
Kalplerimiz kötülüğe sürüklenip kirlenmesin günah işlemekten sakınalım, gönül kırmayalım, Günah manevi duygularımızı zedeler. Günah yaradanla aramıza giren açılmayan bir perdedir. Kalbimden bu hafta dökülenler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER