Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muşspor 1984’ten yılın transfer çalımı! FG41!

Geride bıraktığımız sezon Belediye Derincespor’da müthiş bir yılı geride bırakan yıldız adayı Furkan Gedik, Muşspor ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Geride bıraktığımız sezon Belediye

BAŞKANI VE ESKİ HOCASINI GERİ ÇEVİRMEDİ

Belediye Derincespor’un şampiyonluğundaki kilit futbolculardan, geride bıraktığımız sezonu 7 gol ve 10 asist ile tamamlayan genç kanat forvet Furkan Gedik başarılı teknik direktör İsmail Cem Cambaz’ın çalıştırdığı 3. Lig takımlarından Muşspor ile anlaştı. Başta Eyüpspor olmak üzere, Sakaryaspor’un ilgilendiği, Bucaspor, Elazığspor, Kastamonuspor, Karaman FK gibi takımlarından renklerine bağlamak istediği, Erzincanspor’un ciddi şekilde temas kurduğu yıldız futbolcu Muşspor’un sevilen başkanı Nevzat Kaya ile kulübün teknik direktörü İsmail Cem Cambaz’ın isteğini geri çevirmedi ve doğunun güzide ekibi ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

KOCAELİSPOR KULÜBÜ ÖNÜNÜ AÇTI

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’un futbolcunun kulüpten çıkması konusunda kolaylık sağladığı Furkan, Muş temsilcisi ile de şampiyonluk yaşamak istiyor. 2002 İzmit doğumlu futbolcu Derince forması ile geçtiğimiz sezonu 34 lig, 1 de kupa maçı ile tamamladı. Furkan iki sezon önce devre arasında gittiği 68 Aksaray ile 14 lig, 3 de kupa maçında sahadaki yerini aldı.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI İLE BULUŞUYOR

Geçtiğimiz sezonun öncesinde dönemin Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül anlamsız bir şekilde Furkan’ı sezon kadrosuna dahil etmemiş ve hayli eleştirilmişti. Çok süratli, tempolu, yüksek enerjisinin yanında son vuruşlarında oldukça yetenekli futbolcu olan 2002 doğumlu kanat forvet 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında da rahatlıkla oynayabiliyor. Yarın (Pazartesi) takımının Bolu Von Otel’deki kampına katılacak olan Furkan, Derince’de birlikte forma giydiği İlker Günay, Muhammed  Fatih Yıldırım, Efe Karaoğlu ve Kadir Torbacı ile takım arkadaşı oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor
Sıradaki Haber Kocaelispor’un kamptaki iki rakibi belli oldu!