Mustafa Sarıgül: Arkamda gördüğünüz bina, belediye binası. Kocaeli’ye selam olsun!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mesajları vermeye devam ediyor. İşte son açıklaması

Mustafa Sarıgül: Arkamda gördüğünüz bina, belediye binası. Kocaeli’ye selam olsun!

CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı bilmecesi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta parti kulislerinde Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün adaylığına neredeyse kesin gözüyle baklıyordu. Ancak başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun itirazları nedeniyle Mustafa Sarıgül’ün adaylığı rafa kalkmış gibi gözüktü. Bunda Kocaeli kamuoyunda, ‘İthal aday” söylemlerinin de etkili olduğu bir diğer iddia.

"ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BİNA…"

Ancak Mustafa Sarıgül, Kocaeli’den vazgeçmiş değil. Almanya’da bulunan Mustafa Sarıgül, Kocaeli kamuoyunda konuşulacak bir açıklama yaptı. “Arkamda gördüğünüz bina, belediye binası” diyerek Kocaeli’ye selam gönderen Sarıgül, şu ifadelere yer verdi:

"CAN ERZİNCAN, KOCAELİ’YE DE SELAM OLSUN"

“Kültür, sanat, geçmiş son derece önemlidir. Arkamda gördüğünüz bina, belediye binası. Kendi kültürlerini, kendi geleneklerini en iyi şekilde korumuşlar. Kültürüyle, sanatıyla doğasıyla, çevresiyle bütünleşecek belediyeler yola çıktı geliyor. Can Erzincan, Kocaeli’nden de selam olsun.”