Mustafa Sarıgül Oğlu Emir Sarıgül Kimdir? Abdurrahman Emir Sarıgül Kaç Yaşında? Emir Sarıgül Evli Mi, Kaç Çocuğu Var?

Sosyal medyada dolaşan ve Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen cinsel video ardından Emir Sarıgül sert konuştu. "Bugün yapılan aşağılıkları, ahlaksızlığı, şerefsizliği akılımıza dahi getirmemiştik" diyen Emir Sarıgül ateş püskürdü. Olay sözlerin ardından Emir Sarıgül hayatı merak edildi. Peki, Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül kimdir? İşte yanıtı..

Mustafa Sarıgül Oğlu Emir Sarıgül Kimdir? Abdurrahman Emir Sarıgül Kaç Yaşında? Emir Sarıgül Evli Mi, Kaç Çocuğu Var?

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül sosyal medyadan kaset açıklaması yaptı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Mustafa Sarıgül cinsel video ortalığı karıştırdı. Hukuki yollara başvurduğunu söyleyen Mustafa Sarıgül ardından oğlu Emir Sarıgül de sert konuştu. Flaş açıklamanın ardından Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli merak edildi. İşte Emir Sarıgül kariyeri..

MUSTAFA SARIGÜL OĞLU EMİR SARIGÜL KASET AÇIKLAMA

Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül açıklamasında, "Önceki gün vefat yıldönümü olan dedem merhum Abdurrahman Köksaloğlu’ndan bu güne 50 küsur yıldır siyasetin içinde olan, siyasetin, siyasetçinin en önemli unsuru olan halkın teveccühüne mazhar olmuş bir aileyiz. Bu süre zarfında çok badireler atlattık, çok şeyler yaşadık, çokça bedeller ödedik. Dedem, merhum Abdurrahman Köksaloğlu, bu uğurda katledilerek, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin tek şehit milletvekili oldu. Dedemin bu acı vefatı, merhume Annemde ciddi travmalar oluşturdu ve yakalandığı hastalığa direnemeyerek daha ben 3 yaşımda iken benden ayrıldı. Başta da dediğim gibi, bu süreçte çok şeyler gördük, yaşadık, ve tecrübe kazandığımızı sanmıştık. Ama bugün yapılan aşağılıklığı, ahlaksızlığı, şerefsizliği akılımıza dahi getirmemiştik. Her zaman teveccühüne mazhar olduğumuz halkımızın desteği ile, bu aşağılıklığı yapanlara karşı mücadelemizi sürdürecek, ve hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız.

Mustafa Sarıgül Oğlu Emir Sarıgül Kimdir? Abdurrahman Emir Sarıgül Kaç Yaşında? Emir Sarıgül Evli Mi, Kaç Çocuğu Var? - Resim : 1

MUSTAFA SARIGÜL OĞLU EMİR SARIGÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Abdurrahman Emir Sarıgül Mustafa Sarıgül'ün ilk eşi Hülya Köksaloğlu ile evliliğinden dünyaya geldi. 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Emir Sarıgül annesi 3 yaşındayken kanser nedeniyle vefat etti. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi'nde mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamladı. Master eğitimi için İngiltere'ye giden Emir Sarıgül Londra'daki American Intercontinental University'de yabancı dil eğitimi aldı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir.

Kaynak: HABER MERKEZİ