Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Varank, Meral Akşener’i Lütfü Türkkan’la vurdu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üzerinden vurdu.

AK Parti Bursa Milletvekili

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün sert bir açıklama yaptı. AK Parti iktidarını hedef alan Meral Akşener, “Allah bize bu hırsızları, yolsuzlukları rezil etmeyi nasip etsin. Bu ülkede çaldıkları paralar, yaptıkları ahlaksızlıkların yanlarına kalmayacağını biliyorum” dedi.

HER BİRİ DİLAN POLAT HALİNE GELMİŞ…

Sözlerini devam ettiren Meral Akşener, tutuklanan Dilan Polat’la ilgili de gönderme yaptı. Akşener, “Bir yanda her biri birer Dilan Polat haline gelmiş, Engin Polat tipine dönmüş çocuklar, bir tarafta karnı guruldayan, yemeklerinden böcek çıkan çocuklar, ekmek ağırlıklı beslenen çocuklar. Bunların kursaklarından o haramları almayı bize nasip et Allah’ım” ifadelerine ver verdi.

LÜTFÜ TÜRKKAN’ÜZERİNDEN…

AK Parti Bursa Milletvekili, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Mustafa Varank, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu sözlerini, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üzerinden hayata geçirebileceğini ifade etti.

HARAM YİYEN ARIYORSAN…

Mustafa Varank yaptığı açıklamada, “Haram yiyen arıyorsan sağa sola bakmana gerek yok. Hazine arazisine kaçak çiftlik yapıp yıllarca işgal eden, kaçak çiftliği yıkılırken gazeteci dövdüren, üstüne şehit bacısına küfreden, tekrar vekil yaparak ödüllendirdiğin Lütfü Türkkan yanında duruyor. Hadi kursağından getir” dedi. Varank’ın bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.