Mutlu’dan Büyükakın’a; “Ciddi bir şok yaşıyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 4 yılını değerlendirecek olması ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Büyükakın’ın şok yaşadığını ifade etti

Mutlu’dan Büyükakın’a; “Ciddi bir şok yaşıyor”

Saadet Partisi Kocaeli İL Başkanı Zafer Mutlu bugün partisinin İzmit İlçe Binasında olağan basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 4 yılını değerlendiren Mutlu, sert eleştirilerde bulunmuştu. Mutlu’nun açıklamaları sonrası Başkan Büyükakın’ın bugün 4 yılını anlatacak olmasını değerlendiren Mutlu, Büyükakın’ın şok yaşadığını ifade etti.

“CİDDİ BİR ŞOK”

Mutlu yaptığı açıklamada, “Bugün Tahir Bey’in toplantısını dinleyeceğiz bakalım ne yapmış. Tahir Bey herhalde meydan boş zannediyor. Birileri gerçekleri yüzüne vurduğunda ciddi bir şok yaşadığının görüyoruz. Alel acele bir şekilde toplantı düzenlenmesi bunun en büyük göstergesi. Gözlerimiz kulaklarımız Saat 14.30’da toplantıda olacak. Dikkatlice takip edeceğiz. Bu toplantıda anlattıklarını da önümüzdeki haftalarda değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.