Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nagihan Karadere’nin gözyaşları geceye damga vurdu! Takımına demediğini bırakmadı! ‘Çer çöp…’

Survivor’ın simge isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, dün akşam yayınlanan yeni bölümde söylediği sözler ile gündeme bomba gibi düştü. Gizem ile başlayan ardından da takımın diğer üyelerine sıçrayan ateşli konuşma, Survivor izleyicilerini şaşkına çevirdi. İşte Nagihan Karadere’nin olay yaratan sözlerine dair ayrıntılar…

Survivor'ın simge isimlerinden biri

2005 yılından bu yana ana akım medyanın en çok seyredilen projeleri arasında yer almaya devam eden Survivor, bu sene de cuma akşamları hariç her akşam saat 20:00’de izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçmiş sezonlara damgalarını vurmuş olan isimlerden oluşan All Star kadrosu ile reytingleri silip süpüren fenomen yarışma programı, son günlerde yarışmacılar arasında yükselen tansiyon ile de gündemden düşmüyor.

1 Ocak tarihinde başlayan All Star sezonu ile her bölümü ile olay yaratmaya devam eden Survivor, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Sezona kötü başlayan ve halen de başarı grafikleri yükselmeyen kırmızı takım yarışmacıları, bir kez daha ada konseyinde yüzleşti. Gruplaşmanın hatta sezonun henüz başında olunmasına rağmen bireyselliğin başlamış olduğu kırmızı takımda yükselen sesler hem mavi takımı hem de ekranları başlarında bulunan izleyicileri şaşırttı. Özellikle Nagihan Karadere’nin sözleri, şok etkisi yarattı. İşte Survivor’da dün akşam yaşananlara dair ayrıntılar…

GİZEM’İN ÇIKIŞI NAGİHAN’I ÇILDIRTTI

Dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışı için parkura inen kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, var güçlerini gözler önüne serdi. Ancak kırmızı takım yarışmacılarının mücadeleleri, bir kez daha oyunu kazanmaya yetmedi. 12’ye 3’lük skor ile yenilen kırmızı takım yarışmacıları, destekçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Oyun arasında Bozok ile Nagihan arasında çıkan tartışma da takım üyelerini oldukça düşürdü.

Nagihan ile Bozok arasında yaşananlara Karadere’nin yüksek ses tonu sebebi ile tahammül edemediğini belirten Gizem, milli atlet ile karşı karşıya geldi. Gizem’in çıkışını haksız bulunan Nagihan, fiziksel bir şekilde tepkisini gösterdi.

TAKIMINI YERDEN YERE VURDU

Ada konseyinde de konuşan Nagihan, Gizem’in özellikle güçlü erkeklerin arkasına sığındığını ileri sürdü. Yarışmanın başından bu yana takım arkadaşlarının beceriksizlikleri yüzünden kayıplar yaşadıklarını ve onlar yüzünden aç kaldığını belirten Nagihan, gecenin bir bölümünde gözyaşlarına hakim olamadı. Takım arkadaşları için ‘yeteneksiz’, ‘çer çöp’ gibi ifadeler de kullanan Karadere, herkesi şaşkına çevirdi.