Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nail Çiler TBMM’de anlattı: Gebze neden il olmalı?

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Gebze’nin neden il olması gerektiğini tek tek anlattı.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail

TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze’nin neden il olması gerektiğini anlattı. Çiler konuşmasında, “Cumhuriyetin 100’üncü yılını içtenlikle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, en büyük bayram kutlu olsun” dedi.

“İL OLMAYI EN ÇOK HAKKEDEN…”

Konuşmasının devamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhuriyetin 100. yılında 100 il çıkışını hatırlatan Çiler, “Cumhuriyetin 100’üncü yılında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ilk kez dile getirdiği, yeni yüzyılda yüz yıl olacaksa sanayinin devleştiği, farklı kültürlerin birleştiği, teknolojinin vücut bulduğu yer Gebze il olmayı en çok hak eden bölgedir. Neden?

“70 İLİN TOPLAMI KADAR VERGİ ÖDÜYOR”

10 tane organize sanayi bölgesi, 10 tane limanı, 4 tane teknoloji geliştirme bölgesi, 18 tasarım merkezi, 124 banka şubesi, 65 ilin toplamından fazla ihracat yapan, 70 ilin toplamı kadar vergi ödeyen, aynı zamanda günlük nüfusu 1,5 milyon olan, yerleşik nüfusu 900 bin olan bir yer ve Türkiye’de örneği olmayan yani yerleşik nüfustan çok çalışanı olduğu bir bölge” dedi.