Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nakde ihtiyacı olanın bu kampanyadan haberi olmalı! 600 bin TL tek tık ile hesabınızda…

Nakde sıkışık olanlar için bugün bir kampanya açıklaması yapıldı. Kampanya kapsamında tam 600 bin TL kredi kullanılabileceği ortaya çıktı. İşte o kampanya ve kampanya koşulları…

Nakde sıkışık olanlar için

Bankaların gerçekleştirmeyi sürdürdüğü ihtiyaç kredileri kampanyaları, 2024 yılının ilk ayı itibariyle en çok talep gören kredi kampanyaları olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ocak ayı faiz oranları belli olmuş olan bankaların bazıları kredi faiz oranlarında indirime gidip, kredi üst limitini düşük tutarken; bazıları ise kredi üst limitini artırarak, nakde ihtiyaçları tek bir kredi ile çözmeyi kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya başladı. O bankalardan biri olan Garanti BBVA, ocak ayı ihtiyaç kredisi kampanyasını ve kampanyasının avantajlarını nakde sıkışanlar için paylaştı.

Ocak ayında kredi kullanmak isteyenlerin karşısına oldukça avantajlı bir kampanya ile çıkan Garanti BBVA, bu kampanya kapsamında sağlayacak olduğu avantajları müşterileri için paylaştı. Yeni kampanyası ile oldukça yüksek bir üst limitli kredi paketini devreye almış olan Garanti BBVA, aynı zamanda kredi faiz oranlarını da piyasa değerinin altında belirleyerek, kampanyasını düşük faizle kullanıma açtı. Garanti BBVA’dan ihtiyaç kredisi kampanyasının geri ödemelerine ilişkin de bir açıklama geldi. İşte Ocak 2024 Garanti BBVA ihtiyaç kredisi kampanyası…

GARANTİ BBVA’DA KREDİ ÜST LİMİTİ YÜKSELDİ

Kampanya kapsamında bu ay piyasanın ulaştığı yüzde 5 faizin altında bir oran belirlemiş olan Garanti BBVA, ihtiyaç kredisine ihtiyacı olanların ocak ayı boyunca yararlanacağı faiz oranını yüzde 3,38 ile yüzde 3,89 aralığında duyurdu. Buna ek olarak kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi üst limitini oldukça yüksek tutan Garanti BBVA, nakde ihtiyacı olanların ocak ayı boyunca 600 bin TL’ye kadar olan kredileri bankasından çekebileceklerini bildirdi.

GARANTİ BBVA’DA GERİ ÖDEME VADESİ NETLEŞTİ

Ocak ayına özel olarak 600 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sağlamaya başlamış olan Garanti BBVA, bu kapsamda kredi geri ödemelerine dair de bilgi verdi. 36 ay taksitle kredilerin geri ödenebileceğini vurgulayan Garanti BBVA, kredi tutarı 50 bin TL’ye kadar olanlar için 36 ay; kredi tutarı 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasında olanlar için 24 ay; kredi tutarı 100 bin 1 TL ve üzerinde olanlar için ise 12 ay taksit sağlayacağını yayınladığı kampanya açıklaması ile ilan etti.