Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nakde ihtiyacı olanlar için faizsiz ihtiyaç kredisi ING Bank’ta! İster 20, ister 50 bin TL çekin fark etmiyor… Taksit hesabı yapıldı!

Yeni yılan ihtiyaç kredisi kampanyaları belli olmaya başladı. Bu kapsamda yeni bir kampanya duyuran ING Bank, kredi faiz oranlarını düşürdü. İşte ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası…

Yeni yılan ihtiyaç kredisi

İhtiyaç kredilerinde artan faizlerin ardından tüketicilerin sıkı sıkıya takip etmeye başladığı kredi kampanyaları, 2024 yılının ilk ayı için de belli olmaya başladı. Bu ay oldukça avantajlı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan ING Bank, üç ayrı kredi paketini devreye aldı. Bu kredi paketleri kapsamında faiz indirimi gerçekleştirecek olan ING Bank, gerçekleştirecek olduğu kampanyadan yararlanma koşullarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Faiz indirimli kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken ING Bank, bu ay geçerli olacak kampanyalarını duyurdu. Hem yeni müşterilerine hem de kendi müşterilerine özel olarak birçok kredi paketi sunan ING Bank, faiz indirimli ve faizsiz olarak kullanılabilecek olan kredi paketlerini açıkladı. Bu paketlere başvuru yapmak isteyen tüketicilerin taşıması gereken koşullara ilişkin açıklama da ING Bank’tan geldi. İşte ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası ve kampanya koşulları…

ING BANK’TA YENİ MÜŞTERİYE KREDİ FAİZİ YOK

Yeni yılın ilk kampanyasını duyuran ING Bank, bu kampanya kapsamında üç ayrı seçenek ile nakde ihtiyacı olanların karşısına çıktı. ilk kez Turuncu Ekstra’lı kredi kullanacak müşterilerine özel olarak yüzde 0, yüzde 0,99 ve yüzde 2,89 faiz oranları ile kredi sunacak olan ING Bank, bu kredilerin nasıl sağlanacağına ilişkin de açıklama yaptı.

Hayata geçirdiği Turuncu Ekstra Programı kapsamında belirli harcama koşullarını gerçekleştirenlere faiz indirimli kredi sağlayacak olan ING Bank, bu kapsamda hiç faiz kullanmadan çekilebilecek olan kredinin sadece yeni banka müşterileri için geçerli olduğunu bildirdi. Bu kapsamda 10 bin TL’ye varan kredi veren ING Bank, ihtiyacı 10 bin TL’den fazla olanlar için de iki ayrı kredi paketini duyurdu.

ING BANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİNE FAİZ İNDİRİMİ VAR

Sözleşme oranları yüzde 3,49 ile yüzde 8,99 arasında değişen ihtiyaç kredilerini faiz iadeleri ile indirimli bir şekilde kullandırtan ING Bank, ihtiyacı 10 bin TL’den fazla olanlar için iki ayrı kredi paketini devreye aldı. Buna göre 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99’dan kredi kullandırtacak olan ING Bank, şartları sağlayan banka müşterilerine 20 bin TL ile 50 bin TL arasında yüzde 2,89’dan kredi verebileceğini duyurdu.