Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! 6 bankadan faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı…

Türkiye’de birçok önde gelen banka, hem yeni müşterileri çekmek hem de mevcut müşterilerini memnun etmek amacıyla faizsiz kredi kampanyaları düzenliyor. İşte bu kampanyalardan bazıları…

Türkiye’de birçok önde gelen

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için banka kredileri çok önemli. Ama son dönemde kredi faizlerinde ani bir yükseliş meydana geldi. Bu sırada bankaların faizsiz kredi imkanları artmaya devam ediyor.

Son olarak 6 banka da müşterilerine yüzde sıfır faizli kredi imkanı sunmaya başladı. Bu kapsamda 25 bin liraya kadar faizsiz kredi çekebilme imkanı ortaya çıktı. İşte detaylar…

HANGİ BANKALAR FAİZSİZ KREDİ VERİYOR?

Faizsiz kredi imkanı sunan bankalar ve kredi tutarları şu şekilde:

  • Enpara: Yeni müşterilere özel 10 bin lira kredi, 6 ay vade, aylık taksit tutarı 1.666 lira.
  • Garanti BBVA: Yeni müşterilere özel 5 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında 25 bin liraya varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans. Ayrıca, 15 bin liraya varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 3 ay taksitle yararlanma imkanı.
  • Denizbank: Yeni müşterilere özel 18 Aralık 2023 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında 3 ay faizsiz nakit avans. Kredi tutarı 10 bin lira, vade 3 ay.
  • Türkiye İş Bankası: Yeni müşterilere özel 1 Nisan 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında 15 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans.
  • QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel 10 bin lira kredi, 6 ay vade, aylık taksit tutarı 1.666 lira.
  • Akbank: 27 Mart 2024 – 22 Nisan 2024 tarihleri arasında yeni müşterilere özel mobilden Akbanklı olanlara 20 bin lira 6 ay vadeli ihtiyaç kredisini yüzde 0 faizli kredi imkanı.

FAİZSİZ KREDİDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Faizsiz kredi imkanından yararlanmak için bankaların belirlediği şartları yerine getirmek gerekiyor. Genellikle bu şartlar şunlardır:

  • Yeni müşteri olmak
  • Bankanın mobil uygulamasını indirmek ve kullanmak
  • İstenilen belgeleri sunmak
  • Kredi notunun yeterli olması

Faizsiz krediler, nakit ihtiyacı olanlar için oldukça cazip bir seçenek. Bu imkandan yararlanmak isteyenler bankaların web sitelerini ve mobil uygulamalarını inceleyebilirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu
Sıradaki Haber BDDK duyurdu! Borçlular 60 aya kadar…