NAMİBYA LİBERYA KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Namibya Liberya, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Dünya Kupası Afrika Elemeleri Heyecanı devam ediyor Namibya Liberya ilk 11 belli̇ oldu! Namibya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

NAMİBYA LİBERYA KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Namibya Liberya, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Afrika'da 2026 Dünya Kupası elemelerinde grup aşaması maçları oynanıyor. Namibya gruplara 1-0'lık Ekvator Ginesi mağlubiyetiyle başlamıştı ancak rakipten Nsue izni olmadığı halde mücadeleye çıktığı için hükmen 3-0 galip sayıldılar. Ardından grubun en mütevazı ekibi Sao Tome'yi 2-0'la geçtiler. Kendi ülkelerindeki hiçbir stat standartlara uymadığı için iç saha maçlarını Güney Afrika'da oynuyorlar ama kadroda Güney Afrika Ligi'nden çok sayıda futbolcu yer alması sebebiyle fazla yabancılık çekmeyebilirler. Bu maçtaki rakibi gibi Ekvator Ginesi'ni hükmen geçen Liberya kadro kalitesi oldukça kısıtlı bir takım. Namibya sene başında Afrika Uluslar Kupası performansıyla da takdir toplamıştı. Uygun rakibe karşı yine avantajlı olabileceklerini düşünüyorum.

NAMİBYA LİBERYA KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Dünya Kupası Afrika Elemeleri Heyecanı Namibya Liberya Karşılaşması’yla devam ediyor. Namibya Liberya karşılaşması saat 19.00’da yayınlanacak

İLK 11’LER

NAMİBYA

Kazaqua, Hanamub, Amutenya, Kamberipa, Nyambe, Tjiueza, Shitembi, Gebhardt, Hotto, Muzeu, Petrus

LİBERYA

Williams, Macauley, Alajarin, Pabai, Dweh, Ledlum, Kenneh, Sangare, Dorley, jebor, Robert Korvah

Kaynak: Hilal Sarıyar