Nared: Takım içi dayanışma başarıyı getiriyor

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın yıldız Amerikalı Nared, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Nared, takım içindeki dayanışmanın başarıyı getirdiğini dile getirdi.

Nared: Takım içi dayanışma başarıyı getiriyor

İHTİYACIMIZ OLAN BİR GALİBİYETTİ

Sözlerine Antalya Toroslar galibiyeti ile başlayan başarılı sporcu şu ifadelere yer verdi: Antalya Toroslar karşısında ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik. Rakibimizin iyi oyuncuları vardı, maç boyunca elimizden geleni yaptık, sıkı oynadık ve kazanmasını bildik. Sıradaki rakibimiz Kayseri… Onların da çok iyi oyuncuları var. Zorlu bir maç olacak. Ancak biz de kazanmak istiyoruz.

TAKIM SPORLARINDA ÖNEMLİ BİR OLAY

Sezon başında şanssız yenilgilerimiz oldu. Ancak takım halinde çalışmaya ve üzerine koymaya devam ediyoruz. Beraber oynadıkça da galibiyetler alıyoruz. Yerli ve yabancı oyuncular bir arada hareket ediyoruz. Uyumumuz çok iyi. Birlikte olmaktan da açıkçası çok keyif alıyoruz. Bu durum basketbolda ve takım sporlarında önemli bir olay. Tabii ki performans koymak önemli ama sahada birlikte eğlenerek maçları kazanmak çok daha güzel oluyor.