Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin davasında gelişmeler devam ediyor! Gerçek babası ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşi de dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı. Türkiye’yi derinden etkileyen bu trajik olayın soruşturması devam ederken, hakimler tüm olasılıkları değerlendirerek titizlikle çalışıyor. Sorgu sırasında hakimlerden biri, Narin’in amcasına “Narin senin kızın mı?” şeklinde bir soru yöneltmişti. Bu süreçte DNA testi ile Narin’in biyolojik babası da kesin olarak belirlendi.

GERÇEK BABASI ORTAYA ÇIKTI

Amcası Salim Güran ve annesi Yüksel Güran arasında yasak aşk iddiaları gündeme gelmişti ve Narin’in babasının amcası Salim Güran olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak, yapılan DNA testi bu iddiaları kesin olarak yanıtladı. Sonuçlara göre, Narin’in biyolojik babasının Arif Güran olduğu belirlendi.