Narin davasında gelişmeler devam ediyor! Hem Narin’in annesi hem de amcasının eşi…

Türkiye, Narin Güran cinayetinin arka planını merakla araştırıyor. "Narin neden öldürüldü, hangi olaylara tanıklık etti?" gibi sorular gündemdeki yerini korurken, hukukçu Afşin Hatipoğlu, olayın merkezindeki amca ve itirafçı arasındaki ilişkiye dikkat çekti ve dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Narin davasında gelişmeler devam ediyor! Hem Narin’in annesi hem de amcasının eşi…

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili olarak ifade veren itirafçı Nevzat Bahtiyar’a, jandarma tarafından amca Salim Güran ile yasak bir ilişkisinin olup olmadığı soruldu. Bahtiyar, ifadesinde Güran’ın hem Narin’in annesi Yüksel ile hem de amcasının eşi Maşallah ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. Halk TV canlı yayınında konuşan hukukçu Afşin Hatipoğlu, henüz dile getirilmeyen ancak olasılıklar arasında olan bir iddiayı paylaştı:

“Bu kadar kalabalık bir ailenin, özellikle annesinin, nasıl bu kadar bağımsız ve rahat bir şekilde hareket edebildiği dikkat çekici. 6 çocuk annesi bir kadın, bu kadar çok kişiyi etkileyen bir durumda nasıl herkesten sıyrılabiliyor? Bu durumda, çocuğun, annenin ve amcasının ilişkisini görüp görmediğini de değerlendirmek gerekir.

“AKLA GELMEYECEK SORULAR DA SORULMALI”

Bu olasılığın yüzdesi nedir? Bence, bu tür akla gelmeyecek soruların da sorulması gerekiyor. Şüphelerin toplandığı iki kişi var: Salim ve Nevzat. Eğer bu iki kişi arasında bir cinsel ilişki söz konusuysa ve çocuk bunu görmüşse, bu utançtan dolayı çocuğu öldürmeleri ihtimali de göz önünde bulundurulmalı. Bu senaryo, diğerlerinden çok daha inandırıcı olabilir. Köyde yaşayan bir kadının kayınbiraderiyle gizlice bir ilişki yaşaması kolay bir durum değil.”