Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran cinayeti: 21 kişi gözaltına alındı!

19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bir çuval içerisinde dere kenarına saklanmış halde bulundu.

19 gündür aranan 8

Diyarbakır’ın Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta 15.00 sıralarında 8 yaşındaki Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede arama çalışmalarına başlanmıştı.

21 KİŞİ

19 gündür aranan Narin Güran’ın cansız bedeni bir çuval içerisinde dere kenarına saklanmış halde bulundu. Köye çok yakın bir alanda cansız bedenin bulunması, köylüleri de şüpheli konuma getirdi. Narin Güran soruşturması kapsamında 21 kişi gözaltına alındı.

BAKAN TUNÇ DUYURDU

Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasına ilişkin, “Narin soruşturmasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verildi” dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti.

Bakan Tunç, şu ifadelere yer verdi:

“Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”