Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme!

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin çözümünde yavaş yavaş sona geliniyor.

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için yoğun çaba harcayan güvenlik güçleri, baş zanlı amca Salim Güran’ın evindeki güvenlik kamerasının silinen kayıtlarının kurtarılması için TÜBİTAK’a başvurdu. Olayda dikkat çeken bir nokta daha ortaya çıktı. İşte son gelişmeler ve tüm detaylar…

8 GÜN SİLİNMİŞ

Soruşturmayı yürüten savcılık talimatıyla Narin’in amcalarından birinin Tavşantepe Mahallesi’ndeki evinde arama yapıldığı öğrenildi. Evde bulunan güvenlik kamerası incelemeye alındı. 15 gün boyunca kayıt yapabilme kapasitesine sahip kameranın hard disk’inde sadece 7 günlük görüntü olduğu belirlendi.

TEKNİK ÇALIŞMA

Bunun üzerine 8 günlük görüntülerin silinmiş olma ihtimalini değerlendiren yetkililer bu yönde teknik çalışma yapılmasını istedi. TÜBİTAK’a gönderilen hard disk’te 2 Eylül ile 9 Eylül arasındaki kayıtların olmadığı belirlendi. Kayıp görüntüler arasında Narin’in naaşının bulunduğu tarih olan 8 Eylül’e ait kayıtların da yer aldığı bildirildi. TÜBİTAK uzmanları, hard disk üzerinde çalışmalara başladı. Tavşantepe Mahallesi’ndeki bir diğer çalışmada da tüm baz istasyonu kayıtları inceleniyor. Bu kayıtlarda kameranın bulunduğu evde, Narin’in öldürüldüğü saatte kimlerin olduğu belirlendi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, apartta temizlik
Sıradaki Haber Süleyman Akyüz temizlik görevlisi tarafından ölü bulundu