Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran cinayetinde düğüm çözülmek üzere!

8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde çalışmalar büyük oranda tamamlandı, sona doğru yaklaşılıyor.

8 yaşındaki Narin Güran

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde gömülü halde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada önemli bir aşamaya gelindi.

SORUŞTURMANIN GİZEMİ AYDINLATACAK

Askeri güvenlik kulesinin ‘Şahin Gözü’ kamerası ve köydeki bazı güvenlik kameralarına el konulmuş, bu görüntülerin çözümü TÜBİTAK’ta özel bir ekip tarafından yapılıyor. Soruşturmanın gizemini aydınlatacak bu çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda, Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da dahil olmak üzere 12 kişi tutuklanarak Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne gönderildi.

SIR PERDESİ BÜYÜK ORANDA KALKTI

Başsavcılığın koordinesinde üç savcının yürüttüğü soruşturmada, köyü geniş bir açıyla izleyebilen askeri üs bölgesine ait 20 kilometrelik alanı gören ‘Şahin Gözü’ kamerası ve amcalara ait güvenlik kameraları inceleniyor. TÜBİTAK’a gönderilen görüntülerin çözümüyle cinayetin üzerindeki sır perdesinin büyük oranda kalktığı ve katilin yakalanmasına dair çalışmaların hızlandığı ifade ediliyor.