Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran cinayetinde evde kim vardı? Hard disk kayıtları silinmiş…

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin çözümünde yavaş yavaş sona geliniyor. Narin’in amcalarından birinin evinden çıkan kamerada, sekiz günlük görüntünün kaybolduğu belirlenmiş, görüntünün kurtarılması için hard disk TÜBİTAK’a gönderilmişti.

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin

Soruşturmayı yürüten savcılık talimatıyla Narin’in amcalarından birinin Tavşantepe Mahallesi’ndeki evinde arama yapıldığı öğrenildi. Evde bulunan güvenlik kamerası incelemeye alındı. 15 gün boyunca kayıt yapabilme kapasitesine sahip kameranın hard disk’inde sadece 7 günlük görüntü olduğu belirlendi.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin detaylar şüpheli ifadesinde

HARD DİSK TÜBİTAK’TAN GELDİ

Bunun üzerine 8 günlük görüntülerin silinmiş olma ihtimalini değerlendiren yetkililer bu yönde teknik çalışma yapılmasını istedi. TÜBİTAK’a gönderilen hard disk’te 2 Eylül ile 9 Eylül arasındaki kayıtların olmadığı belirlendi. Kayıp görüntüler arasında Narin’in naaşının bulunduğu tarih olan 8 Eylül’e ait kayıtların da yer aldığı bildirildi.

BELLİ OLDU

TÜBİTAK uzmanları, hard disk üzerinde çalışmalara başladı. Tavşantepe Mahallesi’ndeki bir diğer çalışmada da tüm baz istasyonu kayıtları inceleniyor. Bu kayıtlarda kameranın bulunduğu evde, Narin’in öldürüldüğü saatte kimlerin olduğu belirlendi.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eyüpspor ve Gaziantep FK karşı karşıya
Sıradaki Haber EYÜPSPOR VE GAZIANTEP FK karşılaşması ne zaman, saat kaçta?