Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde canice katledilen Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler ortaya çıktı.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde amcası tarafından canice katledilen Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler gün yüzüne çıkıyor.  Adalet Bakanı​ Yılmaz Tunç​, TBMM’de yeni yasama yılının başlamasından önce katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Narin Güran​’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada DNA örnekleri ve HTS kayıtlarının titizlikle incelendiğini söyleyen Yılmaz Tunç’un açıklamalarından satır başları şöyle:

250 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

“Titiz bir çalışma yapılıyor. Narin evladımızı katledenler kim, gizlilik kapsamında soruşturma​ devam ediyor. 19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı, adli soruşturma başlatıldı. 250’ye yakın kişinin ifadesi alındı.

GÖRÜNTÜLERİ TÜBİTAK İNCELİYOR

Otopsi raporları tekrar inceleniyor. DNA örnekleri alındı, kriminal inceleme sonuçları var, araçlardan eşyalardan elde edilen bulgular var. Sonradan tespit edilen kamera görüntüleri var. Baz çakışmaları değerlendiriliyor. Kim kiminle hangi saatte görüştü, bu araştırılıyor.  Bu kayıtlar TÜBİTAK’ta inceleniyor. Adli tıp ve ifade tutanakları ile etkin bir soruşturma yapılıyor. Katillerin bulunmasıyla ilgili başsavcılığımız yoğun bir çalışma sergiliyor. Tabii soruşturma gizli. Narin’in katillerine mutlaka ulaşılacak. Katiller en ağır cezayı alacak.

Narin Güran cinayetinde sıcak gelişme! Bakan Tunç canlı yayında açıkladı - 2. Resim

SÜRECİN SONUNA GELİNDİ

Elde edilen bulgular ve ifadeler tüm bunlar bir süreç gerektiriyor. Bu süreç tamamlandığında ve iddianame hazırlandığında kamuoyu da bilgilendirilmiş olacak. Sürecin çok fazla uzayacağını düşünmüyorum. Soruşturma sürecinin sonuna geldik.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2009 yılında Münevver Karabulut'u canice
Sıradaki Haber 3 Ekim’de açılacak: İncelemeler yapıldı!