Narin Güran davasında gözden kaçan detay! Detayı açıkladı

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Diyarbakır'da cansız bedeni çuvalla derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini bugünkü köşe yazısında gündeme taşıdı. Selvi, cinayetle ilgili dikkat çekmeyen iki delilin ortadan kaldırıldığını belirtti.

Narin Güran davasında gözden kaçan detay! Detayı açıkladı

"TIRNAKLARDA DOKU İZİ NEDEN BULUNAMADI?"

Yazısına "En son söyleyeceğimi başta söyleyeyim" diyerek başlayan Selvi, Narin Güran cinayetiyle ilgili şu iddiaları ortaya koydu:

Narin cinayetini aydınlatabilecek iki önemli delil yok edilmiş ve zaman açısından çelişkiler gün yüzüne çıkmış. Narin'in tırnaklarında herhangi bir doku izi tespit edilememiş. Peki nedeni ne? Ceset 19 gün boyunca su altında kaldığı için çürümüş ve bazı kanıtlar bu yüzden kaybolmuş. Diğer delil ise abisi Enes'in kolundaki dış izlerin kime ait olduğunun belirlenememesi. Bunun nedeni ise delilin İstanbul Adli Tıp Kurumu'na ancak 9 gün sonra gönderilmiş olması. Bu cinayette ihanet, aldatma ve cinayet gibi pek çok unsur mevcut. Eğer bu olay bir diziye konu olsa, adeta bir yerli Dallas dizisine dönüşürdü.

“ÜÇLÜ İLİŞKİYİ GÖRDÜĞÜ İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?”

“Nevzat Bahtiyar her defasında farklı bir senaryo yazıyor. Ancak değişmeyen tek şey, Narin'i öldüren kişinin amca Salim Güran olduğu iddiası” diye belirten Selvi, “Salim Güran, Yüksel ve Hediye Güran'la karmaşık ve yoğun bir ilişki içindeydi. Acaba Narin Güran, bu üçlü ilişkiyi gördüğü için mi öldürüldü?” sorusunu gündeme getirdi.

Kaynak: Hürriyet