Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran davasında son dakika: Narin neden ve kim tarafından öldürüldü?

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında ve bir çuval içerisinde cansız bulunan 8 yaşındaki küçük kız çocuğu Narin Güran, Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Davada itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın ifade değiştirmesiyle birlikte olayın seyri değişirken Amca Salim Güran ile anne Yüksel Güran arasında neler yaşandığı merak ediliyor. Öte yandan ahırda bulunan izmarit delilleri incelemede.

 Diyarbakır'da kaybolduktan 19
OLAY GÜNÜNÜ YAŞANANLAR
Eve gidip küçük Narin’i yerde hareketsiz yatarken gördüğünü aktaran Nevzat Bahtiyar, cesedi evden aldığını söyledi. Salim Güran’ın kendisine cinayeti anlattığını ve şu sözleri aktardığını itiraf etti: “Salim Güran bana “Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm, artık sende benim suç ortağımsın, bu olaya tanık oldun dolayısıyla bunu yok edeceksin, yoksa senin oğlunu gittiği futbol okulundan aldırırım ve kafasına sıktırırım, bunu yok et ve sonrasında da 200 bin lira para veririm” dedi.

TERLİKLER BATTANİYENİN İÇİNE KOYULMUŞ
“Narin’i Salim ile birlikte bir battaniyenin arasına bıraktık. Battaniyeye koyduktan sonra Salim cesedi bana verdi. Bende cesedi kucağıma alarak ikametten çıktığımda kapı önünde bulunan Narin’e ait terlikleri de Salim’in söylemesi üzerine alıp battaniyenin içine koydum ve aracıma koyarak ikametime doğru indim” dedi.

ANNE O ANLARA TANIK OLDU
İlk önce kendime ait ahıra pencereden cesedi koydum. Daha sonra ahırda bulunan çuvalı cesedin başından geçirdim. Çuvalı acele ile cesedin başından geçirdim ancak çuvalı bağlamamıştım. Daha sonra cesedi kendi aracımın arka koltuk paspas kısmına koydum. Battaniyeyi de arkamdan aracıyla gelen Salim Güran’a verdim”Cesedin arabaya koyulduğu esnada anne Yüksel Güran’ın uzaktan olanları izlediğini ve her ana tanık olduğunu söyleyen Nevzat Bahtiyar, ifadesiyle soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Narin Güran cinayetinde son dakika: İzmaritte DNA aranacak! Nevzat Bahtiyar’dan yeni ifade... Narin neden ve kim tarafından öldürüldü?


2 İZMARİT BULUNDU
İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın evinde ve ahırında ekiplerin nöbet tuttuğu biliniyor. Detaylı arama sırasında ahırda bulunan 2 izmarit delil olarak dosya kapsamına alındı. Bulunan izmaritlerin ne zamandır orada olduğu araştırılacak. Anne, amca, ağabey, yenge gibi pek çok aile üyesinin aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklu halde bulunuyor.

NARİN GÜRAN’IN KATİLİ KİM?
Narin Güran’ı kim neden öldürdü hala gündemde. Soruşturma kapsamında yeni deliller incelenirken katilin kesinleşmesi üzerine yoğun ve detaylı bir çalışma yürütülüyor. Öte yandan Narin’in katledildiği Tavşantepe Köyü’nde geçmişten bu yana yaşanan şüpheli çocuk ölümleri de dikkat çekiyor.

TAVŞANTEPE KÖYÜ’NÜN ŞÜPHELİ ÇOCUK ÖLÜMLERİ
Narin Güran cinayeti sonrası ortaya çıkan Narin’in ablasının da daha önce çocuk yaşta vefat ettiği bilgisi ardından araştırmalar hız kazanmıştı. Yapılan detaylı araştırma şok bir gerçeği ortaya çıkardı.SABAH’ın ulaştığı bilgilere göre Narin’in katledildiği Tavşantepe Köyü’nde geçmiş yıllardan 15 çocuk ölümü gerçekleşiyor. Bu çocukların 9’u Güran ailesinden!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Köyü’nde
Sıradaki Haber Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Yenge her şeyi temizlemiş!