Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran dosyasında heyecanlandıran gelişme!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran’ı (8) arama çalışmalarında bir gün daha geride kaldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları günlerdir devam ediyor. Narin’in babası Arif Güran, “Kızım çok akıllı bir kızdı, habersiz hiçbir yere, sulama kanalına veya başka bir eve gidecek biri değildi. Sanki yer yarıldı içine girdi. Gören duyan ve kim olursa olsun Allah rızası için haber versinler” dedi. En son yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Güran ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terlik, Narin’in anne ve babasına gösterildi.

NUMARASI FARKLI ÇIKTI

Çift, terliğin kızlarına ait olduğunu söyledi. Terlik incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara götürüldü. Ancak, aile daha sonra terlik numarasının Narin’inkinden farklı olduğunu ifade etti. Narin Güran’ın kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Mahalleye giriş ve çıkış yapan araçlar da aranıyor.21 Ağustos tarihinde saat 15.15’teki görüntülerde Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği yer aldı.

“NARİN BÜYÜK İHTİMALLE HAYATTA”

TELE1 ana haber spikeri Burçin Atılgan, umut verici bir bilgi paylaştı. Atılgan, Narin’in yakın bir aile ferdi tarafından tutulduğunu ve büyük olasılıkla hayatta olduğunu söyledi. Atılgan, “Muhtemelen bugün iyi bir haber alacağız” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Narin’in kaybolmasıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti. Şu anda bir kişinin gözaltında olduğunu söyleyen Tunç, olayın açıklığa kavuşturulması için her ayrıntının dikkatle incelendiğini ve soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Bakan Tunç, “Temennimiz, Narin evladımızın bir an önce sağ salim bulunmasıdır” dedi.