Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Baba serbest bırakıldı

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 22 şüpheli savcılıktaki işlemlerinin ardından hakimliğe sevk edildi. Güran’ın babası serbest bırakıldı, annesi ve abisinin tutuklanması talep edildi.

Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de ölü olarak bulunan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 22 şüpheli hakimliğe sevk edildi.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Soruşturma kapsamında Narin Güran’ın babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amcasının oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., tutuklanan amca Salim Güran’ın işçileri Ö.Y ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alınmıştı.

BABA SERBEST

Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Tutuklanması istenen 9 kişinin arasında Narin Güran’ın annesi ve abisi de bulunuyor. Güran’ın babası Arif Güran serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı meclis
Sıradaki Haber Körfez Belediyesi 5 yıllık yol haritasını çizdi!